REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienoje gražiausių pajūrio vietų, Palangos gintaro muziejaus terasoje, rugpjūčio 2-6 dienomis vyks „Nakties serenadų“ festivalio 41-ojo sezono koncertai.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalį antradienio vakarą pradės Lietuvos kamerinis orkestras ir smuikininkas Narimičis Kavabata (Narimichi Kawabata) iš Japonijos. Diriguos Robertas Šervenikas.

REKLAMA

Kitais vakarais Lietuvos kamerinis orkestras koncertuos su dainininke Lilija Gubaidulina, obojininku Robertu Beinariu ir kontrabosininku Donatu Bagursku. Diriguos Modestas Pitrėnas ir Lietuvos kamerinio orkestro meno vadovas, smuikininkas Sergejus Krylovas.

Lietuvos nacionalinė filharmonija unikalų Lietuvos kamerinio orkestro koncertų ciklą „Nakties serenados“ Palangos gintaro muziejuje rengia nuo 1971-ųjų. Kasmet šilčiausiais vasaros vakarais klausytojai kviečiami gėrėtis muzika atvirame ore.

REKLAMA
REKLAMA

XIX a. pabaigoje šalia Baltijos jūros pastatytos neoklasicistinio stiliaus grafų Tiškevičių rezidencijos ir garsaus kraštovaizdžio architekto Eduardo Fransua Andrė (Edouard Francois Andre) suprojektuoto parko romantiška aplinka nuostabiai dera su rūmų terasoje skambančia gracinga klasika ir vilioja ne tik pajūrio poilsiautojus, bet ir žymius muzikos atlikėjus.

Koncertų pradžia - 20 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų