REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Daug pasieksite, jei veiksite nuosekliai. Lengvai susižavėsite naujomis idėjomis, greitai prarasite dėmesį. Būkite pasiruošę, kad jūsų laukia įvairios kliūtys. Diena privers nemažai pakeisti romantiniuose santykiuose, nugalėti nesusipratimus ir rasti konfliktų priežastis.

Avinas. Daug pasieksite, jei veiksite nuosekliai. Lengvai susižavėsite naujomis idėjomis, greitai prarasite dėmesį. Būkite pasiruošę, kad jūsų laukia įvairios kliūtys. Diena privers nemažai pakeisti romantiniuose santykiuose, nugalėti nesusipratimus ir rasti konfliktų priežastis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Seksis svarbiuose reikaluose, todėl reikės spręsti nemažai užduočių. Tam tikra įtampa bus santykiuose su draugais, kurie nesutiks su jūsų prioritetais. Šią dieną daugiau skirkite dėmesio šeimai. Palankus laikas ir įsimylėjusiems: kūrybingai organizuokite romantinį pasimatymą.

REKLAMA

Dvyniai. Sudėtinga diena, galimi nemalonūs siurprizai. Tik pagrindinės problemos slepiasi ne tik negatyviose tendencijose, bet ir ir sumažėjusiame gyvybiniame potenciale. Stenkitės pataisyti situaciją, nebijokite užsiimti aktyvia veikla, jokiais būdais neleiskite sau nuobodžiauti.

Vėžys. Galėsite mėgautis sėkminga ir nesudėtinga diena: ryškios pozityvios tendencijos, galite tikėtis sėkmės, palankių aplinkybių, daugelis problemų išsispręs savaime. Labai palanku bendrauti, užmegzti naujus ryšius. Puikiai praeis bet kokios šventės, o ir buitiniai reikalai eisis sklandžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Didelių galimybių diena, tačiau nereiškia, kad visur lydės sėkmė. Realizuosite savo potencialą. Sėkmingos bus kelionės, ypač tos, kurios turės konkretų tikslą. Tiesa, nesutarimai poroje bus rimti ir tai nėra pati geriausia diena aiškintis santykius.

Mergelė. Norėsite ramybės, stabilumo ir nusakomumo, tačiau būtent šiandien visai tiktų ir lengvabūdiškumas. Pasirūpinkite, kaip galite maloniai praleisti laiką: tinka kelionės, vakarėliai, susitikimai su draugais. Artimieji, tiesa, bus nusiteikę gana priešiškai ir nebus linkę atleisti jums klaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Rūpinsitės kitais, juos džiuginsite, nevengsite malonių siurprizų artimiesiems. Jūsų ketinimai pagirtini, tačiau jūs renkatės neteisingus ir abejotinus kelius pasiekti savo tikslams. Venkite sunkaus darbo, stenkitės nesiimti per daug sudėtingų užduočių.

Skorpionas. Prieštaringa diena, nerami. Sieksite savo tikslų, pamiršę apie viską pasaulyje ir būsite linkę prarasti interesą tam, ką darote. Tai ir vargins jus, ir liūdins aplinkinius. Sėkminga diena naujoms pažintims, ypač tiems, kas nori pradėti mokslus, seminarus ar treniruotes.

REKLAMA

Šaulys. Pagrindinės problemos bus susijusios dėl nesusikalbėjimo su aplinkiniais. Tai lies tiek draugiškus, tiek ir šeimyninius, taip pat romantinius santykius. Esmė ta, kad paskutiniu metu jūsų elgesys šiek tiek pasikeitė, tačiau iš aplinkinių to niekas nepastebėjo. Atėjo laikas viską išsiaiškinti ir susidėlioti taškus ant „I“.

Ožiaragis. Reikia prisipažinti, kad jėgos turi tam tikras ribas, todėl teks atidėti darbus ir skirti laiko poilsiui. Žinoma, kai kurios problemos bus svarbios ir negalima bus toliau jų atidėlioti. Tačiau jums truks energijos, bus sumažėjęs gyvybinis potencialas. Palanku bendrauti su senais draugais, gerais pažįstamais.

REKLAMA

Vandenis. Gera diena, tik vienintelė ko gero problema – finansai. Tačiau ir čia viskas išsispręs lengvai: tereikia sumažinti išlaidas ir atidėti tam tikrų poreikių patenkinimą. Jūs sugebėsite pasilinksminti ir be pinigų – fantazijos tikrai užteks. Klausykite aplinkinių savalaikių patarimų.

Žuvys. Kai kurios sferos bus veikiamos negatyvių tendencijų. Pirmoji – santykiai su giminaičiais. Venkite agresijos, leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Antroji – jūsų sveikata. Padidės negalavimai, užaštrės chroniškos ligos. Saugokite save ir venkite abejotinų pasilinksminimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų