REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miestiečiai jau įprato prie vasariško režimo – savaitgalis prasideda ketvirtadienį. Dukart per mėnesį „Vasaros terasos“, esančią Vilniaus mokytojų namuose, talpumą išbando aktualios gyvos muzikos koncertų „Tuborg Liquid Soundtrack“ lankytojai. Trečiąjį sezono mėnesį rugpjūčio 4-osios renginiu pradės lietuviško hiphopo vėliavnešiai „G&G Sindikatas“.

REKLAMA
REKLAMA

15  metų – tokį solidų jubiliejų šiemet švenčia vilniečių kompanija „G&G Sindikatas“, skirtingai nei daugelis lietuviškų grupių, karjeros laiptais kopianti be išsiskyrimų, sugrįžimų, narių maišymosi ar muzikai trukdančių skandalų. Anaiptol – urbanistinė grupės lyderio Svaro lyrika  kartais moko, kartais ironizuoja, kartais broliškai bara, tačiau visuomet vienija ir įkvepia. Penkiuose „G&G Sindikato“ albumuose per keliolika metų pasitaikė visko – ir maišto, ir juoko, ir rimtų temų, o stabiliai augantis gerbėjų ratas šiandien palaiko didžiąsias lietuviškų festivalių scenas, į kurias „G&G Sindikatas“ kopia ypač dažnai ir užtikrintai.

REKLAMA

Kaip ir visi „Tuborg Liquid Soundtrack“ ciklo renginiai bei „Vasaros terasos“ organizuojami įvykiai, rugpjūčio 4-osios koncertas – visiškai nemokamas. Prieš ir po 20 val. prasidėsiančio „G&G Sindikato“ pasirodymo „Vasaros terasoje“ nuotaiką kurs kolektyvo narys Mamania bei artimas jo kolega, radijo laidos „Despotin' Beat Club“ vedėjas bei daugelio kitų veiklų valdytojas Vaiper.

„Vasaros terasa“ taip pat primena, kad liko dar du „Tuborg Liquid Soundtrack“ koncertai. Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „Ball & Chain“ Mokytojų namus aplankys rugpjūčio 18 d., o serijos sezoną rugpjūčio 25-ąją užbaigs „Happyendless“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų