REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seriale „Moterys meluoja geriau“ naująjį sezoną atsiras „importinio“ kraujo: prie žvaigždžių komandos prisijungė Vokietijoje gimęs ir augęs 29-erių aktorius Vytas Caimas, lietuvės ir rumuno sūnus. Berlyne gyvenantis vaikinas vaidina TV kanalo SAT1 serialuose, filmuojasi kine. Bet viso to nepalyginsi su fantastiškomis darbo sąlygomis Lietuvoje: tik spėji atvykt, – iš karto tenka bučiuotis!

REKLAMA
REKLAMA

Naujausiame TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ sezone dailiosios lyties atstovės toliau varys vyrus iš proto. Viena pasiutusių merginų apsuks galvą žaviam užsieniečiui Emiliui. Viską metęs jis iš Anglijos atskris į Lietuvą ir savo žaviu akcentu suoks meilės priesaikas. Akcentas nesuvaidintas – svetimšalio vaidmenį kuria serialo naujokas iš užsienio – aktorius V. Caimas.

REKLAMA

„Aš nė vienos valandos lietuvių kalbos nesimokiau mokykloje, tik su mamyte šiek tiek šnekuosi, kiek moku, – sako Vytas ir priduria: – Bet režisierius Sigitas Račkys prašo, kad kalbėčiau su stipresniu akcentu. Sako – „Tu per gerai šneki lietuviškai! Tikrai nemaniau, kad išgirsiu tokius žodžius!“

Frankfurte užaugusiam ir aktoriaus išsilavinimą įgijusiam Vytui dėl karjeros teko apsigyventi Berlyne. Kaip tik ten šiemet vykusiame kino festivalyje „Berlinale„ jis sutiko lietuvius, kurių trumpametražiais filmais iškart susižavėjo. „Režisierės Ramunės Čekuolytės klausinėjau, kaip Lietuvoje vyksta aktorių ‚kastingai', ši pakvietė atvažiuoti į festivalį „Kino pavasaris“. Atvykau savaitei, pusbrolis paskambino ‚Moterys meluoja geriau' prodiuseriui, tą patį vakarą nusiunčiau jam savo CV. Netrukus pasirodžiau scenaristui, režisieriui – jiems patikau, todėl mane įtraukė į scenarijų“, – pasakoja V. Caimas.

REKLAMA
REKLAMA

Scenarijaus, parašyto lietuvių kalba, Vytui dar neteko matyti, todėl vaidmuo aktoriui tapo nemenku išbandymu. Be to, teko perprasti ir mūsų kalbos žargoną. „Dabar jau žinau, ką reiškia „davė verchui į galvą“, – sako juokdamasis V. Caimas.

„Moterys meluoja geriau“ komandai aktorius negaili komplimentų: „Čia labai įdomu, man tikrai patinka, motyvacija stipri. Ir tarp mūsų su režisieriumi Sigitu atsirado nepaprastas ryšys – jis sugeba labai gerai išaiškinti, visada suprantu, ką jis nori pasakyti. Manau, kad iš jo galima daug išmokti."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorius negaili komplimentų ir serialo kolegoms: „Matosi, kad sava „chebra“ moka vaidinti.“ Ir priduria, jog filmavimuose viskas vyksta žaibiškai. „Vos tik atvykau, po dešimties minučių jau reikėjo bučiuotis! Tiesa, mano personažas mylimąją atsiveja iš Londono, nelaukęs nė savaitės. Per tiek laiko gali atsirasti didelė meilė – pats realiame gyvenime buvau taip įsimylėjęs. Nors išvykti iš šalies tą kartą neprireikė, šiaip esu lankstus – galiu ir į Sibirą važiuoti“, – juokiasi aktorius.

Be V. Caimo, naujausiame TV3 serialo „Moterys meluoja“ geriau sezone vaidmenis kuria ir garsiausių šalies aktorių žvaigždynas: Inga Norkutė, Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Nerijus Gadliauskas, Kristina Andrejauskaitė, Gintarė Latvėnaitė, Agnė Šataitė, Vitalija Mockevičiūtė, žymusis visuomenės veikėjas Jurijus Smoriginas, dainininkė ir „Šok su manimi“ žvaigždė Vaida Genytė ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų