REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalas SPO :) jau pasiruošęs pasitikti svarbiausią šių metų krepšinio įvykį ir skaitytojams pristato specialų numerį – 2011 metų Europos krepšinio čempionato gidą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Jame galima rasti tai, ko reikia, norint būti ne paprastu, o išmaniuoju čempionato žiūrovu, – nuo išsamių čempionato komandų pristatymų iki žinių patikrinimo nuotaikingu testu, kurio sprendimas vienam laimingajam padovanos įspūdingą prizą.

REKLAMA

Tiems, kurie bijo praleisti svarbiausių rungtynių transliacijas, ypač pravers tvarkaraštis. O kad krepšinis smagiau žiūrėtųsi, čia pat žurnale galima pildyti turnyrinę lentelę ir taip neatitrūkti nuo čempionato pulso, sekant, kurios komandos skinasi kelią pirmyn.

Ypatingą sirgalių susidomėjimą turėtų patraukti SPO :) Europos krepšinio čempionato gido vinis – trenerių veidaknygė. Joje, metęs skvarbų žvilgsnį į rinktinių vedlius, savo pastebėjimais dalijasi fenotipologas Markas Lučinas, gebantis analizuoti žmonių veidus ir iš jų nustatyti esminius asmenybės bruožus.

Bilietų į čempionatą SPO :) nedalina, tačiau pateikia visą privalomąją medžiagą kiekvienam krepšinio gerbėjui!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų