REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Hitachi“ korporacijos, kuri yra strateginis naujosios Visagino atominės elektrinės (AE) investuotojas, atstovai darbinio vizito Lietuvoje metu lankėsi ir  VšĮ „Investuok Lietuvoje“. Susitikimo metu p. Akira Shimizu, Hitachi Europe Ltd. generalinis direktorius išsamiai pristatė kompanijos veiklą, artimiausius plėtros planus, domėjosi  investicine Lietuvos aplinka.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiamės, kad turėjome galimybę tokio plataus profilio pasaulinio lygio kompanijos, kaip „Hitachi“, atstovus supažindinti su verslo plėtros galimybėmis Lietuvoje. Tikimės, kad artimiausioje ateityje ši kompanija įkurs ir atstovybę mūsų šalyje, - sakė Mantas Nocius, „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius.

REKLAMA

Pasak jo, yra siekiama, kad „Hitachi“ kompanija kuo plačiau įsitrauktų į šalies ekonomiką ir darbo rinką.

„Hitachi“ kompanijos atstovams buvo pristatyta bendra ekonominė aplinka, Lietuvos investicijų strategija, trumpai aptartos naujos verslo galimybės. Taip pat, buvo siūloma įvertinti esamą Lietuvos infrastruktūrą, kvalifikuotą darbo jėgą, patogią geografinę padėtį, verslui palankią teisinę aplinką. Pristatyta galimybė steigti regioninį paslaugų, produktų ar technologinį centrą bei gamybinius padalinius Baltijos ir Skandinavijos šalims, kitoms ES rinkoms aptarnauti.

„Hitachi“ - tai pasaulinio lygio kompanija, kuri ypatingą dėmesį skiria socialinėms inovacijoms, o pagrindinė šios kompanijos veikla apima informacinių sistemų ir telekomunikacijų, energetikos, socialinės infrastruktūros ir pramonės, statybų, aukštųjų technologijų sektorius. „Hitachi“ korporacijoje visame pasaulyje dirba apie 360 000 darbuotojų, metinė apyvarta viršija 260 mlrd. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų