REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš 35 metus nuo konvejerio Valensijoje nuriedėjo pirmasis automobilis „Ford Fiesta“. Šis automobilis buvo sukurtas kaip atsakas į kilusią degalų krizę, kuri baugino visą pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

Per 35-erius „Ford Fiesta“ gyvavimo metus šis modelis užsitarnavo gerą vardą Europoje ir pasaulyje. „Ford Fiesta“ mažų automobilių klasėje yra pripažinta geriausiai parduodamu automobiliu Europoje 2009, 2010 metais ir toliau stengiasi šį titulą pasiekti 2011 metais.

REKLAMA

„Ford Fiesta“ užima ypatingą vietą europiečių ir viso pasaulio automobilių mylėtojų širdyse – jau daugiau nei tris dešimtmečius tai yra vienas populiariausių automobilių pasaulyje. Laikai ir technologijos pasikeitė, bet „Ford Fiesta“ yra nuolat tobulinamas ir toliau išlieka savo klasės etalonu. O bazinės savybės, kuriomis „Fiesta“ išsiskyrė prieš 35 metus, niekur nedingo“, - teigė Rolantas de Wardas, „Ford of Europe“ rinkodaros, pardavimų ir paslaugų skyriaus viceprezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant metų, „Ford Fiesta“ modelis nejaučia jokios amžiaus krizės. Tiesą sakant, šis modelis dėl nuolatinių išorės ir vidaus atnaujinimų atrodo geriau, nei bet kada prieš tai. Jubiliejaus proga kompanija „Ford“ automobilio viduje ir išorėje pridėjo papildomų mielų smulkmenų. Siūlomos dvi naujos automobilio kėbulo spalvos, patobulinta „Sony“ garso sistema ir DAB formato skaitmeninis radijo imtuvas, išraiškingi rūko žibintai su chromuotais apvadais ir išskirtiniai ratlankiai. Viduje naujos ryškios sidabro spalvos orlaidės ir durų rankenėlės dera kartu su tamsiai pilkomis interjero detalėmis. Minkštos odos vairas, kelionės kompiuteris ir nauja krėslų apdaila papildo malonų akiai vaizdą.  „Fiesta Titanium“ komplektacijos automobilis gali pasigirti ir kitais atnaujinimais - chromuotomis priekinėmis grotelėmis, naujais 15 colių lengvo lydinio ratlankiais, stilingu salono lubų apmušalu. Naujas pusiau odinis salonas taip pat gali būti pasirenkamas pagal kliento pageidavimą. Neseniai išleista „Ford Fiesta Special Edition“ turi ir dar daugiau išskirtinių stiliaus detalių – odinį saloną, juodus lengvo lydinio ratlankius, blizgias juodas interjero ir sidabrines išorės detales. Nuolatinis modelio tobulinimas atsiperka – „Ford“ milijoną naujausios kartos „fiestų“ pagamino ir pardavė vos per 28 mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Fiesta“ ir toliau yra mažos klasės automobilių technologijų ir komforto avangardas, nes 35 metus laikomės to paties principo – siekiame įdiegti tai, kas geriausia. 15 milijonų pardavimai visame pasaulyje kalba patys už save, ir mes tikimės, kad patobulinimai padės ir toliau gerinti mažų automobilių mylėtojų požiūrį į „Ford Fiesta“, - sakė de Wardas.

Valensijoje ir toliau gaminami „Ford Fiesta“ automobiliai, nors pagrindinė gamykla šiuo metu yra įsikūrusi Kelne, Vokietijoje. „Ford Fiesta“ taip pat yra gaminama Nandžinge (Kinija), Rajonge (Tailandas) ir Kautitlane (Meksika).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų