REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po aštuonerius metus trukusios draugystės šeštadienė prie Altoriaus Vilniaus Kristaus Karaliaus ir šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčioje žengė ir amžiną meilę vienas kitam prisiekė muzikantas, grupės „Skamp“ narys Vilius Alesius ir aktorė Eglė Driukaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Santuokos liudininkais buvo E. Driukaitės pusseserė ir kitas „Skamp“ trijulės narys – Viktoras Diawara. Pasveikinti poros atvyko artimiausi giminaičiai ir bičiuliai.

REKLAMA

Po ceremonijos bažnyčioje, kuri prasidėjo 13 val., jaunavedžiai su palyda išvyko išvyko į „Belmontą“, kur pozavo šventinei fotosesijai, vaišinosi užkandžiais ir kėlė šampano taures, rašo Delfi.lt.

Nuotaka vilkėjo baltą suknelę trumpomis rankovėmis, jaunikis – kreminės spalvos kostiumą.

Vakare jaunieji suplanavo vakarėlį aktyvaus laisvalaikio centre „Geležinis kablys“, kuriame linksminsis su artimiausiais žmonėmis.

Nors pora kartu jau ne vienerius metus, tačiau savo santykių jie nebuvo linkę viešinti ir spaudai detalių nekomentuodavo. Netgi kai prieš metus ant E. Driukaitės rankos sužibo balto metalo žiedas, nei V. Alesius, nei pati E. Driukaitė nė karto oficialiai nei patvirtino, nei paneigė, kad įvyko jų sužadėtuvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų