REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Neišvengsite sunkumų, paaštrės nesutarimai. Privalote būti labai kantrūs, nes tik taip pavyks išvengti konfliktų. Nerekomenduotinos ilgos išvykos, komandiruotės. Tiesa, finansinė situacija pagerės, atsiras galimybė įsigyti daiktus, apie kuriuos ilgai svajojote.

Avinas. Neišvengsite sunkumų, paaštrės nesutarimai. Privalote būti labai kantrūs, nes tik taip pavyks išvengti konfliktų. Nerekomenduotinos ilgos išvykos, komandiruotės. Tiesa, finansinė situacija pagerės, atsiras galimybė įsigyti daiktus, apie kuriuos ilgai svajojote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Gausite svarbios informacijos – būtinai ja pasinaudokite. Gausite atsakymus į svarbius jums klausimus. Stenkitės išvengti blaškymosi ir įvairių nesusipratimų. Palankus laikas išsiaiškinti bet kokius santykius, spręsti paprastas buitines problemas, kartu su šeimos nariais priimti svarbius sprendimus.

REKLAMA

Dvyniai. Turėsite daug svarbių problemų bendraujant: jums bus sunku rasti bendrą kalbą su aplinkiniais. Romantiniams santykiams visiškai netinkamas laikas. Jums teks daug nuolaidžiauti ir ieškoti kompromisų, teks ieškoti nepaprastų sprendimų. Tiesa, daug įtakos jums turės jūsų nesenkantys optimizmas.

Vėžys. Teks keisti planus, o laiku nepabaigti darbai bus kliūtis. Įtemptoje situacijoje nesulauksite ir palaikymo. Tačiau vėliau nurimsite ir emocinis fonas stabilizuosis. Pakils nuotaiką, atsiras galimybės išspręsti daugumą vidinių prieštaravimų. Pasirūpinkite vyresniais giminaičiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Būkite kantrūs, nes jums vargu ar pavyks surasti tinkamus atsakymus į svarbius ir aktualius klausimus. Bandymas išaiškinti problemas, vargu, ar padės išpainioti visą situaciją. Gali pagerėti finansinė padėtis, galite gauti brangių dovanų. Tik neleiskite savo antrajai pusei pavyduliauti.

Mergelė. Sunkiai pasieksite sau iškeltų tikslų, galimi nesutarimai. Būsite jautrūs ir nepriimsite jokios kritikos. Stenkitės išlaikyti ramybę, nes tik ji padės jums sugrįžti į normalias vėžes. Romantinius ir šeimyninius santykius veiks pozityvios tendencijos – jūs rasite, kaip pralinksminti artimus žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nepasiduokite provokacijoms, venkite bet kokių gundymų, o blaškymasis neduos nieko gero. Jokiais būdais neeksperimentuokite, su įvaizdžiu taip pat, venkite ginčytinų temų. Palankus laikas praleisti jį su artimaisiais, o vyresnieji įvertins jūsų pastangas.

Skorpionas. Palankus laikas spręsti profesines problemas, pagalvoti apie savo karjeros perspektyvas, apie pokalbį su vaedovais, ir savo užduotis, kaip to pasiekti. Asmeniniuose santykiuose negali būti jokių uždarų bei uždraustų temų, bet koks melas gali būti lemiamas jūsų santykiuose.

REKLAMA

Šaulys. Būsite labai reiklūs sau ir aplinkiniams. Nusiteikite realistiškai, susitaikykite su tuo, kad nėra idealių žmonių, ir optimizmas jums vėl sugrįš. Gausite dėmesio iš simpatingo jums žmogaus. Priminkite apie save draugams, tiems, kam esate brangūs – jie tikrai jums skirs dėmesio.

Ožiaragis. Ne pats lengviausias laikas, kai negatyvios tendencijos veiks jūsų santykius su aplinkiniais, artimais žmonėmis. Tačiau jūs tikrai galite pakeisti situaciją: peržiūrėkite prioritetus, principus, kurie galbūt kenkia jūsų santykiams. Saugokite savo sveikatą ir daugiau laiko praleiskite gryname ore.

REKLAMA

Vandenis. Į sunkumus žiūrėkite visiškai rimtai ir atminkite, kad per šias dienas galite išspręsti nemažai problemų. Tiesa, sunku bus patvirtinti viltis, tačiau jei jums tai pavyks – apdovanojimas garantuotas. Pagalvokite ir apie tai, kokie talentai vis dar slypi jumyse neatskleisti.

Žuvys. Mažėja gyvybinis tonusas, tad pats laikas susimąstyti apie poilsį, mažinkite krūvį. Labai gerai būtų pakeisti aplinką, išvykti nors trumpam. Jei negalite leisti sau tokios prabangos, venkite žmonių, kuriems jaučiate antipatiją, jokiais būdais nepervarkite ir užsiimkite tik tuo, kas jums yra įdomu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų