REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gal kadaise pašto karveliai ir buvo vieninteliai romantiškų jausmų tarpininkai. Dabar tokių tarpininkų – daugiau nei reikia. O viena pagrindinių priemonių susisiekti su mylimuoju čia ir dabar, priminti apie savo jausmus ar įspėti, jog vėluoji į pasimatymą – trumpoji žinutė.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kai SMS atsiunčia jis, prasideda ilgas rebuso aiškinimasis.

Ką jis tuo norėjo pasakyti?

Kodėl neatsakė į tavo žinutę iš karto?

Kodėl žinutės gale – neutralus, o ne besišypsantis veidukas?

Kitaip tariant, pasiduodi moteriškam poreikiui įžvelgti daugiau, nei siuntėjas norėjo pasakyti. O gal vyrai kalba kita kalba?

REKLAMA

Visa esmė – tame, kad jokios vyrų ar vaikinų kalbos nėra. Taigi tau tikrai nereikia tapti vertėja. Tiesiog vadovaukis tuo, ką tau sako elementari logika – ir jo žinutes perskaitysi teisingai.

• Laikas tarp žinučių nereiškia nieko. Kiek jis užtrunka kol atsako į tavo žinutę? Ar vieną minutę, ar valandą – visai nesvarbu. Tai tikrai neparodo, kiek tu jam patinki. Galbūt jis tiesiog užsiėmęs. Pagalvok, kas būtų, jei darbo metu jis, vos gavęs tavo „kaip gyveni, zuikeli?“, iškart pultų atsakinėti.

REKLAMA
REKLAMA

• Jei jis neatsako – tikriausiai nenori su tavimi bendrauti. Paprasta ir aišku. Be abejo, būna išimčių iš taisyklės – pavyzdžiui, jis netyčia ištrynė dar neperskaitytą žinutę. Bet tai – tikrai tik išimtis, o ne taisyklė. Jei jis tau neatsako – neužversk jo žinutėmis. Vargu ar jums kas nors išeis.

• Jis prisipažįsta tau meilėje. 2 valandą nakties, trumpąja žinute. Neskubėk šokinėti lovoje iš džiaugsmo. Arba jis – girtas, arba pokštauja. Nebent esi jam minėjusi, kad visą naktį ruošiesi egzaminui arba dirbsi naktinėje pamainoje – tada jo žinutė gali tapti išties miela ir malonia staigmena, padedančia neužmigti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

• Vyrai sako tai, ką galvoja. Jei jis rašo, kad jam patinki – veikiausiai taip ir yra. Bet jei  rašo, kad jums geriau nesusitikti – nepuoselėk iliuzijų, jog jis tik drovus...

Laiko švaistymas. Vis lauki jo žinutės, dėl to net ir į tualetą nešiesi mobilųjį telefoną? Turėk omeny – tik švaistai laiką. Juk jau išaugai iš paauglystės, tad liaukis kankinusi save tokia laukimo oze. Bent jau valandai-kitai pamiršk jį ir imkis savų reikalų. Žinutės taip ir nesulaukei? Pamiršk jį! Juk tu – ypatinga ir nuostabi, na kodėl turėtum gaišti su juo?

Laura M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų