REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šuns šeimininkas kreipėsi į veterinarą sugalvojęs graudžią istoriją, jog jo šunį kaimynas ketino nužudyti.

REKLAMA
REKLAMA

Kai žiniasklaidoje pasirodė žinia apie šunį, kuriam mėginta perrėžti gerklę, šiuo atveju susidomėjo Generalinė prokuratūra, nes į policiją niekas nesikreipė.

REKLAMA

Švenčionių policijos komisariatas išsiaiškino, jog istorija apie šuns sužalojimą yra išgalvota. Suradus šeimininką paaiškėjo, jog šis savaitei išvyko poilsiauti ir paliko šunį kaimynui.

Tačiau iš kaimyno augintinis pabėgo ir parsirado pats namo  savaitės pradžioje. Ant jo kaklo iš tikrųjų matėsi kirstinė, maždaug 4 cm ilgio žaizda.

Neturėdamas pinigų veterinarui, žmogus kreipėsi į gyvūnų globos tarnybą ir sugalvojo graudžią istoriją. Šunį atvežusi tarnybos darbuotoja pasakojo, jog šuniui mėginta kirsti galvą.

REKLAMA
REKLAMA

Veterinaras susiuvo žaizdą, prirašė antibiotikų ir kitų vaistų. Jų žmogus gavo nemokamai, nes Gyvūnų globos tarnyba apmokėjo sudėtingą operaciją.

Pasak policijos, ant šuns kaklo yra susiuta žaizda, dabar aiškinamos aplinkybės. Kol kas ikiteisminio tyrimo policija nepradės, tačiau atsiradus naujoms aplinkybėms, šeiminkui teks atsakyti už žiaurų elgesį su gyvūnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų