REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutiniaisiais praėjusio amžiaus metais (jaučiate istorijos dvelksmą?) Lietuvoje populiarumo spinduliuose maudėsi klaipėdiečių grupė „Junior“ su kontroversiška lydere Rosita Paulauskaite priešakyje. Neseniai grupė atgimė, o ryškioji 32-ejų Rosita vėl įsiveržė į viešą gyvenimą. Ne tik kaip populiariosios muzikos atlikėja, bet ir lengvojo kultūrizmo čempionė bei aktyvi pilietė.

REKLAMA
REKLAMA

Šie metai jūsų biografijoje bus kaip nosies, kurią tobulino ir garsino vienas televizijos projektas, metai. Ar nepabodo?

REKLAMA

Na, tiesą sakant... Mano sprendimas buvo pradėtas vertinti dar iki nosies tobulinimo operacijos. Artimieji apsidžiaugė – nebezysi. Mama atsiduso, kad pagaliau laisvai fotografuosimės šeimos albumui – nereiks dėl mano nosies ieškoti specialaus rakurso. Kiti stebėjosi: „Kam tau to reikia?“ Pati niekada nebūčiau tam prisitaupiusi ir prisiruošusi.

Draugai sakė, kad aš su savo nosimi esu panaši į paukštį, todėl po operacijos neteks manęs tokios – tikros... O aš tarsi ištraukiau laimingą bilietą ir juo sėkmingai pasinaudojau.

REKLAMA
REKLAMA

Rosita (nuotr. Organizatorių)Rosita (nuotr. Organizatorių)

Tačiau apie Rositos Paulauskaitės nosį dabar rašoma ir rodoma daugiau nei apie ją pačią auksiniais „Junior“ laikais prieš gerą dešimtmetį. Neapmaudu?

Taip yra visame pasaulyje. Apie muziką šneka tik elitas, o kitiems įdomiau, kas su kuo gyvena, skiriasi, miega, kiek turi vaikų, kaip eina į kairę... Tai – viešo žmogaus mokestis už populiarumą. Tai manęs beveik neskaudina. Po 12 metų grįžusi į sceną sulaukiu brandesnių vertinimų ir komplimentų. O internetiniai komentarai manęs neveikia – jų neskaitau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žmonės svaigsta nuo žvaigždžių, vietinių ar holivudinių, gyvenimo. O kaip pasijutote ir kaip jūsų gyvenimas pasikeitė tada, kai pasiekę „Junior“ populiarumo viršūnę, 2001-aisiais, išsiskirstė? Kaip pasikeitė jūsų santykiai su draugais, artimaisiais. Gerbėjais?

Iš pradžių galvojau, kad gyvensiu normaliai. Bet kai pirmą kartą po ilgos pertraukos įsėdau į viešąjį transportą – maniau, kad išprotėsiu. Mane varstė aštrūs žvilgsniai. Teko keistis, mokytis naujo gyvenimo būdo, tolerancijos, kantrybės. Buvo tokių, kurie tiesiai šviesiai į akis pasakė, kad buvau reikalinga tik tol, kol buvau populiari, kol stovėjau ant scenos. Turiu nuostabią savybę – moku nuryti nuoskaudas, įžeidimus, bet... sunkiai pasitikiu

REKLAMA

Rosita su dukra (nuotr. iš asmeninio albumo) (nuotr. Organizatorių)Rosita su dukra (nuotr. iš asmeninio albumo) (nuotr. Organizatorių)

žmonėmis.

Ką lengviau keisti: nosį, kūną, gyvenimą ar likimą?

Nors esu sėkmės lydimas žmogus, tačiau man niekas lengvai neatiteko. Po nosies operacijos ....

..visą interviu skaitykite rugpjūčio mėnesio žurnale GALA

Gala (nuotr. Organizatorių)Gala (nuotr. Organizatorių)

 

Taip pat rugpjūčio GALA numeryje skaitykite: kuo Artūras Jomantas pavergė Nijolės Pareigytės širdį, kokios žmonos sau ieško kylanti krepšinio žvaigždė Jonas Valančiūnas, kaip į apie ją sklandančius gandus reaguoja Eglė Jackaitė ir ką garsusis fenotipologas Markas Lučinas papasakojo apie Lietuvos muzikos guru Andrių Mamontovą. O taip pat žurnale – karščiausios paskutinio vasaros mėnesio mados ir grožio naujienos bei reportažai iš Lietuvos žvaigždžių gyvenimo.

REKLAMA

GALA – tai devyniose šalyse leidžiamas žurnalas apie žmones, Lietuvos ir užsienio įžymybių gyvenimą, madą, stilių ir aukščiausios kokybės gyvenimo būdą. Kartą per mėnesį leidžiamas žurnalas papildė bendrovei „Balsas.lt leidiniai" priklausančių leidinių grupę: „Balsas.lt savaitė“, „Ieva“, „Ekonomika.lt“, „Palmiros žvaigždės“, „Moters savaitė“, „Akistata“, „Valstiečių laikraštis“ bei „Gimtasis kraštas“.

Užsiprenumeruoti žurnalą „Gala“ galite paspaudę čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų