REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsisenėjusio purvo nuosėdos ant vonios, nešvarūs šaldytuvai ir blogas kvapas, tai vos keli keliautojų siaubą keliantys prisiminimai iš „Grand Resort“ viešbučio ir "Convention" centro Pigeon Forge mieste, Tenesyje. Praėjusiais metais susierzinę svečiai viešbutį, kurio nuotraukas kaip įrodymą įkėlė į internetą, praminė "tarakonų dangumi" ir "šlykščiu sąvartynu". Pasak švaros eksperto, Purdue Universiteto direktoriaus Howardo Adlerio, tai blogos naujienos "Grand Resort" viešbučiui, nes svečiai į jį nebegrįš.

REKLAMA
REKLAMA

2010 metais "TripAdvisror" paskelbė, kad nuo Kalifornijos iki pat Mirtos paplūdimio šie viešbučiai yra laikomi purviniausiais Amerikoje. Vyresnysis komunikacijos atstovas "TripAdvisor" agentūrai sakė, kad turistų švaros ir higienos poreikis yra didelis ir nuolat auga. 85% šiuose viešbučiuose apsilankiusių svečių, kategoriškai pasisako prieš juos ir nerekomenduoja jų kitiems.

REKLAMA

Viešbučiai turėjo galimybę komentuoti situaciją, nes su kiekvienu iš jų buvo susisiekta asmeniškai.

Anksčiau minėtasis "Grand Resort" viešbutis buvo apibūdintas taip: atrodo, kad kas būtų kramtęs tabaką ir nusispjovęs tiesiog ant grindų; vorai rezga savo voratinklius kiekviename kampelyje; kilimai tokie purvini, kad jums net nekils minties pasivaikščioti po kambarį basomis. Nuotraukose matyti besilupantys dažai ir įsisenėjusios dėmės šaldytuve.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje vietoje - lJack London Inn“ viešbutis Oklende. Poilsiautojai skundėsi, kad automobilių stovėjimo aikštelė primena po-apokaliptinį šlamšto kiemą ir pabrėžė, kad prieškambariuose "dvokė cigarečių dūmais, kūno dezodorantais ir prakaitu". Dar vienas viešbučio svečias pažymėjo, kad lova nebuvo tinkama miegoti, todėl nusipirko čiužinį.

Įskilusios lubos ir besilupančios sienos, cigarečių nuodėguliai bei purvina sūkurinė vonia, keletas vabalų lovoje ir prišiukšlintas balkonas, visa tai jums gali pasiūlyti "Desert Inn Resort" viešbutis, Deitono paplūdimyje. Tai trečias pagal nešvarumą Amerikos viešbutis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Carter“ viešbutis Niujorke TripAdvisor metinėje rangų skalėje užima ketvirtą vietą. Vienas šio viešbučio atstovas rašė, kad neseniai buvo pakeistos lovos, langai, televizoriai, kilimai ir kiti instaliuoti įrengimai.

Atrodo, kad sudarytas nešvariausių viešbučių dešimtukas, publikuotas šių metų sausį, nė kiek nepaskatino viešbučių savininkų imtis priemonių. Nuo balandžio mėnesio iki praėjusios savaitės, tie patys viešbučiai turėjo tą patį švarumo skalės įvertinimą.

Liepos 12 dieną, vienas svečias sakė, kad "Grand Resort" viešbučio kambaryje smirdėjo, atrodė, lyg lovoje buvo ką tik gulėta, o kėdės buvo dėmėtos. Kitas "Carter" viešbučio lankytojas liepos 24 dieną pasakojo, kad telefonas buvo purvinas, kambaryje nerado lyginimo lentos, o ant paklodžių lovoje matėsi kraujo dėmės. Viešbučio politika: „užsibuvus kambaryje ilgiau nei 10 minučių – pinigai negrąžinami.“

REKLAMA

Jeigu nešvariausi Amerikos viešbučiai galvoja, kad žemesnėmis kainomis pritrauks daugiau svečių, jie labai klysta. „Kartą įgavus blogą reputaciją, viešbučiui vėliau bus sunku pakelti savo reitingus – net jeigu jis ir siūlys dideles nuolaidas“, - sako Purdue Universiteto direktorius Adleris.

Pagal Jane Levere

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų