REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – Valdemaro Bergo straipsnis „Vargas dėl kraujo“. Lietuvą vis krečia skandalai dėl kraujo. Įstaigos, atsakingos už jo tiekimą, skundžia viena kitą, pasipila kreipimaisi į prokuratūrą, žarstomi kaltinimai dėl nekokybiško kraujo. O būtent vasarą, kai didėja traumų, avarijų, nelaimingų atsitikimų, donorų kraujas tampa gyvybiškai reikalingas. Kyla klausimas, ar akivaizdi konkurencinė kova tarp kraujo centrų netaps žmonių mirčių priežastimi dėl kraujo stokos? Ar skandalas nepasės nepasitikėjimo sėklos tarp neatlygintinų donorų? Ar nesumažės donorų sąmoningumas ir noras duoti kraujo neatlygintinai?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Mašinvagių pėdsakai: nuo Lietuvos iki Odesos“. Vis dažniau prabangių automobilių paieška nuo žemės pasikelia į orą. Ir nors vienas iš „Balsas.lt savaitėje“ kalbintų vagių pareiškė, kad šiais laikais galima be didesnio vargo įveikti net ir brangiausiose mašinose įmontuotą „Sherlog“ sistemą, teisėsaugos surinkti faktai byloja, kad tokia drastiška išvada primena kliedesius.

REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Giedriaus Šimkevičiaus straipsnis „A. Sakalas: „R. Paksą primenanti prezidentė save pervertina“. Prezidentė Dalia Grybauskaitė su kiekvienu pareiškimu įgyja vis daugiau priešų. Jos kalbos apie menamus oligarchus ir korupciją tėra šūkiai, kokiais žongliravo nušalintas prezidentas Rolandas Paksas. Plačiau apie tai skaitykite interviu su socialdemokratu Aloyzu Sakalu, vienu iš nedaugelio viešojoje erdvėje nebijančiu kritikuoti Simono Daukanto aikštės šeimininkės.

REKLAMA
REKLAMA

Didžioji Europos krepšinio čempionato karštinė po 72 metų grįžta į Lietuvą. Kaip jai rengiasi Lietuvos miestai, kuriuose vyks krepšinio kovos? Apie tai skaitykite žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Krepšinio čempionato belaukiant: Klaipėda“ rubrikoje „Pinigų skonis“.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – trijų mėnesių iššūkis. Žurnalas „Moters savaitė“ ir fizinės medicinos ir reabilitacijos centras „Gemma“ organizavo originalią akciją. Jos metu žurnalo skaitytojos galėjo bandyti laimę pildydamos anketas dėl galimybės dalyvauti projekte „Sveika, liekna, laiminga“. Trys atrinktosios iš daugiau nei 3000 siuntusių anketas dalyvės per tris mėnesius pakoreguos savo gyvenimo būdą taip, kad pasiekti rezultatai neišnyktų, o ilgainiu tik paryškėtų. Taip pat rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ skaitykite interviu su aktore Nijole Narmontaite, ką tik grįžusia iš kelionės po Norvegiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – žurnalisto Erildo Budraičio straipsnis „Lietuviams teks kautis iki kraujo“. Būsimi Lietuvos krepšinio rinktinės varžovai grupės etape – ispanai, lenkai, britai ir turkai jau galanda ginklus. Iki Europos krepšinio čempionato pradžios likus mažiau nei mėnesiui, „Balsas.lt savaitė“ žvelgia į būsimų varžovų stovyklas – kaip ir kokiomis nuotaikomis ruošiasi rinktinės, kurios su lietuviais grupės etape grumsis Panevėžyje.

Rubrikoje „Automanija“ – straipsnis „Konservatyvioji „Mercedes“ pusė“. „Mercedes-Benz“ C klasės kupė žada mesti rimtą iššūkį trečios serijos BMW. Žurnalo „Autocar“ komanda išbandė keturių cilindrų dyzelinę versiją. Susipažinkite su rezultatais.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų