REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

J. V. nuteistas už tai, kad liepos 4-osios vakarą apie 22.17 val. būdamas savo buto Vilniuje balkone iš orinio šautuvo „Cometa" šovė į kieme buvusį katiną. Po šūvio gyvūnas buvo suluošintas - pažeistas stuburas, dėl to jis sunkiai valdo dubenį ir galines kojas, teigiama Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo pranešime.

Kaltinamasis teisme savo kaltę pripažino. Jis paaiškino, kad tą vakarą miegojęs, buto balkono durys buvo atidarytos. Po balkonu pradėjo garsiai miaukti katinai, kurie trukdė miegoti. Vyriškis pabudo, supyko, jam kilo mintis paimti šautuvą „Cometą" ir šauti į katinus, kad šie išsigąstų ir apsiramintų.

„Šaulys" sakė šovęs vieną kartą, tačiau į katinus nesitaikęs. Anot kaltinamojo, po šūvio katinai pasislėpė po balkonu. Po to jis nuėjęs miegoti. Kad pataikė į katiną, esą nežinojęs ir dėl savo elgesio gailisi.

Apie nederamą elgesį su gyvūnais policijai pranešė tame pačiame name gyvenanti moteris. Atvykę policijos pareigūnai sužalotą katiną, kuris nevaldė galinių kojų, nuvežė į UAB „Grinda".

Teismas taip pat konfiskavo ir šios nusikalstamos veikos įrankį - pneumatinį šautuvą. Šis nuosprendis per 20 dienų dar gali būti apskųstas Vilniaus apygardos teismui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų