REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Galite pagerinti savo finansinę padėtį, sudarydami naudingas sutartis. Palanki diena šeimyniniam verslui, o jūsų atkaklumas čia bus lemiamas. Palanku spręsti šeimynines problemas, tik būsite linkę pervertinti savo galimybes. Tik saugokite sveikatą.

Avinas. Galite pagerinti savo finansinę padėtį, sudarydami naudingas sutartis. Palanki diena šeimyniniam verslui, o jūsų atkaklumas čia bus lemiamas. Palanku spręsti šeimynines problemas, tik būsite linkę pervertinti savo galimybes. Tik saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Turėsite problemų profesinėje sferoje, taip pat ir asmeniniame gyvenime, tačiau situacija tikrai nebus beviltiška. Labai sėkminga diena kelionėms: nauji įspūdžiai tikrai jums bus naudingi. Džiaukitės kiekviena smulkmena ir diena praeis pozityviai.

REKLAMA

Dvyniai. Pozityvi ir rami diena, leidžianti jums pasiekti išsikeltų tikslų, nepasitelkiant jokių pastangų. Tik prisiminkite: be reikalo neaušinkite burnos ir neliežuvaukite, nes melaginga informacija prives jus iki nemalonumų. Pamirškite visas nuoskaudas: grįžimas prie senų problemų nieko gero neduos.

Vėžys. Diena sudėtinga profesinėje srityje. Būkite pasiruošę užsiimti sudėtingais klausimais, svetimų klaidų taisymams. Jūsų lauks rimti išbandymai, tačiau tai taps naudingomis pamokomis. Sunkiai rasite bendrą kalbą su mylimu žmogumi, nesuvoksite, kodėl jis pradėjo keistis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Daug žadanti diena, tik neleiskite laiko veltui. Atsiras galimybė išspręsti tiek profesines, tiek ir asmenines problemas. Permainoms taip pat atėjo tinkamas laikas: prisiminkite apie ką ilgą laiką svajojote. Porų santykiai vystysis harmoningai, tik nebijokite nuolaidžiauti.

Mergelė. Jausitės užtikrintai ir nesinervinsite dėl menkniekių. Tačiau atminkite, kad gyvybinis potencialas nebus labai aukštas, tad neišeikvokite visos savo energijos. Palanki diena įsigyti brangius daiktus, daugiau dėmesio skirkite antikvariatui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Ši diena pareikalaus iš jūsų lankstumo. Atėjo laikas peržiūrėti ne tik savo planus ir tikslus, bet ir apskritai požiūrį į gyvenimą. Atsisakykite stereotipų. Palanki diena kelionėms, ruoštis joms – sėkmingai nusipirksite bilietus. Asmeniniuose santykiuose tvyros įtampa.

Skorpionas. Sunkiai rasite bendrą kalbą su vadovybe ir todėl turėsite rimtų sunkumų profesinėje srityje. Tačiau situacija leis jums veikti savarankiškai. Finansinė situacija pagerės, galite atgauti senas skolas. Tiesa, sunkiai sutarsite ir su artimais žmonėmis.

REKLAMA

Šaulys. Naudositės savo populiarumu: į pagalbą jums skubės ne tik artimieji, bet netgi visiškai svetimi žmonės. Atminkite, kad svetimų problemų sprendimas – svarbus, tačiau ir savų nereikėtų užvilkinti. Neskubėkite priimti sprendimų, ypač jei tai liečia darbo santykius.

Ožiaragis. Rasite žmonių, kurie padės jums įgyvendinti drąsius užmojus, įgyvendinti daug žadančių idėjų. Būkite pasiruošę bendradarbiauti su naujais partneriais. Šiandien netgi iš mylimo žmogaus tikėsitės paramos kaip iš partnerio: reikės pasitarti, išsikalbėti apie savo nuogąstavimus bei pasiekimus.

REKLAMA

Vandenis. Diena susijusi su ryškiu finansinės padėties pagerėjimu. Jūs ne tik gausite pinigų, bet ir sugalvosite, kaip juos tikslingai išleisti. Būsite pilni energijos, užteks energijos ir darbui, ir pramogoms – tik būkite išradingi. Permainos asmeniniuose santykiuose gresia tik tuo atveju, jei patys jas inicijuosite.

Žuvys. Pajusite stiprius ir malonius romantinius išgyvenimus, netruks naujų pažinčių ir pramogų. Nesiskųsite priešingos lyties dėmesio trūkumu. Vis tik kontaktus reiktų atsirinkti – nepasitikėkite aklai naujais pažįstamais. Venkite skubos, nepriimkite neapgalvotų sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų