REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net jei niekada nežiūri į veidrodį, kai tenka grįžti kažką pamiršus, nespjaudai per kairį petį, kai kelią perbėga juoda katė, ir nebeldi į medinį stalą pasakiusi, kad esi laiminga, vis dėlto neverta į prietarus numoti ranka.

REKLAMA
REKLAMA

Gal ir sunku patikėti, bet... kai kurie jų gali išties praversti. Ypač jei jie susiję su pinigais!

REKLAMA

Prietaras: Elkis taip, lyg jau turėtum pinigų tiek, kiek reikia – tada taip ir bus.

Kaip jis veikia? Tikriausiai esi girdėjusi, kad pasąmonė dažnai sugeba daryti stebuklus.

Taigi jei sugebėsi save įtikinti, kad pinigų turi būtent tiek, kiek tau jų reikia, išties taip ir bus. Ir esmė čia visai ne tame, kad staiga iš dangaus ims lyti banknotais ir tu galėsi tenkinti visus savo norus. Viskas daug paprasčiau. Nors tau atrodo, kad tiesiog neišgyvensi nenusipirkusi naujų kvepalų, tavo pasąmonė puikiausiai žino, kad veikiau neišgyventum be duonos ir vandens, nei be prabangaus niekučio.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl kol turėsi tiek pinigų, kiek reikia, kad išgyventum ir patenkintum būtiniausius savo poreikius, tavęs nekamuos vidinis nerimas ir baimė dėl pinigų. Ramybės jausmas, kad viskas gerai ir tau negresia jokia katastrofa tik sustiprėtų, jei ir pati sąmoningai suvoktum, jog pinigų tau netrūksta, tu paprasčiausiai norėtum turėti jų daugiau.

Taigi graužti save, ar ne, dėl to, jog negali atostogauti Kanarų salose – spręsti tau pačiai. Jei vis dėlto degi noru turėti pinigų daugiau, liaukis dejavusi, kad tau trūksta pinigų. Verčiau paskaičiuok, kiek tau reikia būtiniausioms reikmėms ir kiek jų gali sutaupyti bei suregzk bent keletą planų, kaip jų galėtum užsidirbti daugiau (pakeisti darbą, susirasti papildomo darbo, pakelti kvalifikaciją ar pan.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prietaras: Jei turi savo laimės pinigėlį – jis pritrauks kitus pinigus!

Prietaro mechanizmas. Kai kurie žmonės išties tiki turį savo laimės pinigėlį. Pameni, net animacinis milijonierius Skrudžas Makdakas turėjo savo laimingąjį centą, kurio nieku gyvu nenorėjo išleisti – tai jo pirmoji uždirbta moneta.

Nesvarbu, kokio nominalo bus tavo laimingasis pinigėlis, tačiau jei tikrai tokį turėsi, netruksi pajusti, kad pavyksta sutaupyti vis daugiau šlamančiųjų. Išties pravartu nuolat turėti banknotą, kurio NIEKADA neišleidi. Posakis, kad pinigai traukia pinigus, ne iš piršto laužtas.

REKLAMA

Psichologai tau paaiškintų, jog pripratusi, kad nuolat turi nejudinamą sumą, išleidusi bent nedidelę jos dalį imtum jaustis nejaukiai, persekiotų jausmas, kad kažko trūksta ir, žinoma, nuolat galvotum, kaip ją vėl atkurti. Ir labai tikėtina, kad nuolat norėtum ją padauginti ir apvalinti.

Pamačius, kad pinigų kaupyklėlė ištuštėja, pasąmonė gautų signalą, jog padėtis pablogėjo, ir pati nė nepajustum, kaip įjungtum taupymo režimą, kad tik viskas grįžtų į savo vietas.Idealu, jei nuolat turėtum bent 3 neišleidžiamas pinigų sumas, tarkim, 10 Lt piniginėje, 100 Lt namuose ir 1000 Lt banke. Nors galbūt tai lašas jūroje, bet... jausiesi kur kas saugiau, kai žinosi, kad nelikai be cento kišenėje.

L. Mureikaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų