REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalyje Pietų Afrikos Respublikos antradienį iškritęs sniegas bei šaltis sukėlė transporto chaosą, teko uždaryti didžiausius greitkelius ir geležinkelių linijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžio Rytų Kapo dalis ir Kvazulu-Natalio aukštumos padengtos sniegu, dėl jo teko uždaryti kai kuriuose kelius. Sąlygos turėtų pagerėti trečiadienį, mat daugiau sniego, išskyrus Kvazulu-Natalį, nenumatoma“, – teigė nacionalinės orų tarnybos atstovas Tshepo Ngobeni.

REKLAMA

Uždaryti pagrindiniai keliai tarp Johanesburgo ir judriausio žemyno uosto Durbano, praneša naujienų agentūra AFP.

„Raginame vairuotojus, ypač tuos, kurie ketina keliauti tarp Johanesburgo ir Durbano, atidėti savo keliones, kol sniego sumažės ir oro sąlygos pagerės“, – kalbėjo transporto ministras Sibusiso Ndebele.

Pagrindiniame į Durbaną vedančiame greitkelyje N3 sniege įstrigusiems vairuotojams padėti iškviesta kariuomenė, teigia ministras.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Gautengo provincijos, kuriai priklauso ir Johanesburgas bei valstybės sostinė Pretorija, dėl sniego nevažiavo traukiniai, pranešė šalies geležinkelių agentūra.

Kai kuriose PAR dalyse sninga kiekvieną žiemą, tačiau, anot T. Ngobeni, tarnyba sniego dangos storio nematuoja, tad dabartinį snygį lyginti su ankstesniais metais sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų