REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinančio savaitgalio Didžiojo Prizo metu bus pažymėtos dvi šventės: Jensonas Buttonas startuos 200-ame etape Formulės 1 karjeroje, o Nico Rosbergui tai bus 100-asis etapas.

REKLAMA
REKLAMA

2006 metais atėjęs į Formulę 1, kaip GP2 čempionas, Rosbergas jau pirmose lenktynėse nuvažiavo greičiausią ratą, ką jam dar sykį pavyko padaryti jau tik po trijų metų. Antrose varžybose vokietis sugebėjo iškovojo vietą antroje startinėje eilėje. Tuo tarpu ant podiumo lipo penkis kartus – dukart su Williams ir tris su Mercedes, prie kurios prisijungė praėjusiais, 2010-aisiais, metais.

REKLAMA

Nico Rosbergas, Mercedes GP: „Vengrijos GP man bus 100-asis, kas atrodo neįtikėtina, kadangi mano tėvas dalyvavo 114-oje per visą karjerą. Tai gražus skaičius, bet statistika man nėra tokia svarbi.

Laukiu savaitgalio Budapešte – Hungaroringo trasa man labai patinka ir tikiuosi, kad pasiseks labiau nei 2010-asis, kai, deja, nebaigiau savo lenktynių. Turime padirbėti su lenktyniniais nustatymais, pažiūrėti ką galime patobulinti, nes bolidas Vokietijos kvalifikacijos metu buvo geresnis, nei lenktynėse. Esu tikras, kad galime patobulėti ir žengti dar vieną žingsnelį į priekį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų