REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į pilies salą, sujungtą dviem tiltais susirinko keli tūkstančiai „Led Zeppelin" gerbėjų, kurie taikiu elgesiu nekėlė rūpesčių pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA

„Ačiū", - lietuviškai dėkojo buvęs “Led Zeppelin" vokalistas jo gerbėjams, susirinkusiems į Trakų pilies kiemą.

REKLAMA

Jaunatviškai lieknas ir rusvaplaukis garbaus amžiaus dainininkas šėliojo scenoje it jaunas Džimi Morisonas (grupės „Doors" vokalistas), jam padėjo jo grupės muzikantai.

Roberto Planto koncertas Trakuose (nuotr. SCANPIX)Roberto Planto koncertas Trakuose (nuotr. SCANPIX)

Prie scenos susirinkę žiūrovai negailėjo ovacijų ir emocijų, plojo ir mojavo į taktą rankomis. Laimei, koncertui nesutrukdė lietus, kurio debesys spejo išsilyti prieš koncertą ir tik grėsmingai kaupė jėgas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausyti ir pažvelgti į roko legendą atėjo buvęs sostinės meras Vilius Navickas, grupės „Rojaus Tūzai" solistas Povilas Meškela, tarp žiūrovų matėsi ir garsių verslininkų, kultūros veikėjų.

Ypač daug atvyko turistų iš Rusijos, Suomijos, Danijos, Vokietijos ir JAV. Užsieniečiai noriai fotografavosi su vietinėmis žvaigždėmis, pirmieji uždegė žiebtuvėlius lydėdami R.Palnto pasirodymą.

Beveik pusvalandį vėluojantis daininkas atvažiavo prie pat pilies sienų pranabgiu automobiliu. Jam pravažiuoti policija atlaisvino nuo žmonių abu tiltus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš koncertą daugumas žiūrovų, kuriuos tikrino net du apsaugos darbuotojų postai, negalėjo suprasti, kodėl negalima įsinešti skėčių, mineralinio vandens ir juo labiau alaus skardinėse.

Roberto Planto koncertas Trakuose (nuotr. SCANPIX)Roberto Planto koncertas Trakuose (nuotr. SCANPIX)

Kai kurie žiūrovai paliko skėčius šiukšlių konteineryje ir paprašė apsaugos darbuotojų prižiūrėti. Mineralinį vandenį pasiūlė išgerti pareigūnams. Viena moteris maldavo: „Vyrai, išgerkite, neišmeskite, vanduo šaltas ir geras“.

Vienas vyras atėjęs į koncertą su besilaukiančia žmona išsikvietė net renginių organizatorius. Šie paaiškino, jog tokia tvarka yra visame pasaulyje: „Jeigu Jūs apsinuodysite atsineštu gėrimu, nežinosite, kam teikti pretenzijas. O dabar, įsigiję vandens uždaroje teritorijoje, galėsite tai padaryti norėdami atlyginti žalą“.

Pasak organizatorių, teks, matyt, labiau šviesti visuomenę, perkančią bilietus į renginius.

Pasak policijos, renginys praėjo be incidentų. Kaip ne keista, neblaivūs R.Planto gerbėjai niekam nekėlė grėsmės savo taikiu elgesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų