REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Japonai išplatino pirmas naujos kartos miesto visureigio „Honda CR-V“ fotografijas. Anksčiau buvo kalbama, kad naujos kartos automobilis pasirodys tik kitų metų pavasarį, tačiau „Honda“ patvirtino, kad automobilis debiutuos jau šių metų pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Japonai nesiryžo radikaliems stilistiniams pokyčiams – „CR-V“ proporcijos išliko beveik nepakitę. Toks ramios evoliucijos kelias paaiškinamas labai paprastai. Šiuo metu „CR-V“ Jungtinėse Valstijose yra vienas geriausiai parduodamų automobilių savo klasėje, ir visai nesvarbu, kad automobilis gaminamas jau 5 metus. Todėl visai suprantama, kodėl japonai nesiryžo kokiems nors radikaliems stilistiniams pokyčiams.

REKLAMA

Neverta tikėtis didelių siurprizų ir techninėje automobilio dalyje. Panašu, kad automobilyje bus naudojamas tas pats 2,4 l. darbo tūrio variklis, tik jis bus šiek tiek forsuotas – japonai žada padidinti galią nuo dabartinių 166 a.g iki 180-200 a.g. Tiesa, turėtų pasikeisti pavarų dėžės. Japonai užsimena, kad vietoje dabartinio penkių pavarų „automato“ turėtų pasirodyti nauja šešių pavarų dėžė. Taip pat tikėtina, kad gali atsirasti ir septynių vietų automobilio versija.

Japonai išplatino pirmas naujos kartos miesto visureigio „Honda CR-V“ fotografijas. Gamintojų nuotr.Japonai išplatino pirmas naujos kartos miesto visureigio „Honda CR-V“ fotografijas. Gamintojų nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų