REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vagišiai Palangoje ėmė taikytis į brangius automobilius iš Baltarusijos.

Neseniai Palangoje pavogtas Baltarusijos piliečio 38 metų Konstantino Hramadkos automobilis BMW 730D buvo surastas po poros dienų.

REKLAMA
REKLAMA

Baltarusis pareigūnams nepasakoja, kaip jam pavyko sužinoti, kur yra pavogta mašina. Vos tik ją atgavęs poilsiautojas paskubomis išrūko namo.

REKLAMA

Automobilių vagystes tiriantys Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai numano stebuklingo mašinos atsiradimo aplinkybes.

 

Tokią galimybę patvirtina prieš porą savaičių iš 43 metų Baltarusijos pilietės pavogto visureigio BMW X5 atsiradimo aplinkybės. Jūratės gatvės poilsinės kieme stovėjusio naujo 144 tūkst. litų kainuojančio visureigio poilsiautoja pasigedo ankstų liepos 11-osios rytą.

Kitos dienos vakare policija sulaukė pranešimo, kad pavogtas BMW X5 stovi Druskininkų gatvėje, vieno atokiau esančio daugiabučio namo kieme.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą dieną atsiimti surasto visureigio atskrido Maskvoje gyvenantis baltarusės vyras turtingas verslininkas.

Verslininkui buvo pasiūlyta visureigį išsipirkti.

„Aš juos iškart pasiunčiau velniop. Paaiškinau, jog žmonai padovanotas BMW X5 yra apdraustas. Tad gavęs pinigus iš draudimo nusipirksiu kitą mašiną", – pasakojo maskvietis.

Rusas neabejoja, kad tuomet nusikaltėliai susisiekė su draudimo kompanija Baltarusijoje ir pasiūlė sandėrį – sumokėti jiems mažesnę sumą negu automobilio šeimininkui draudimo išmoką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kiek žinau, panašias pavogtų automobilių išpirkos schemas jau anksčiau imta taikyti Latvijoje ir Estijoje. LIETUVOS RYTAS

„Akistata“, atrodo, rado atsakymą, dėl ko Šiaulių S. Šalkauskio gimnazijos moksleivės papjovė savo bendramokslę, kurios supjaustytą kūną išmėtė mieste. Apie tai skaitykite šios dienos straipsnyje „Kur dingo žudikių drąsa nupjovus galvą?“ AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų