REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mirusiu palaikytas 50-metis Pietų Afrikos gyventojas po beveik paros nubudo šaltame morge ir ėmė šaukti, kad jį iš ten išleistų, praneša AFP. Vyro šauksmai išgąsdino du morgo prižiūrėtojus, pamaniusius, kad tai vaiduoklis, praneša vietos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

„Jo šeima pamanė, kad jis mirė ir iškvietė privatų laidojimo biuro darbuotoją, kuris, kaip jie manė, lavoną nugabeno į morgą, tačiau sekmadienio vakarą vyras morge prabudo ir pareikalavo būti išleistas iš tos šaltos vietos“, – naujienų agentūrai „Sapa“ pasakojo Sizwe Kupelo.

REKLAMA

Tai privertė du morgo darbe buvusius morgo prižiūrėtojus pabėgti iš Libode miestelyje esančio pastato, mat jie pagalvojo, kad tai vaiduoklis.

Išsikvietę pagalbą ir sugrįžę atgal, jie aptiko vyrą. Beveik 24 val. didžiuliame šaltyje praleidusį žmogų išvežė greitoji pagalba, pasakojo S. Kupelo.

Anot jo, žmonės neturėtų manyti, kad sergantis žmogus numirė, ir susisiekti su morgu. „Tik gydytojai, greitosios pagalbos medikai ir policija gali ištirti pacientus ir nustatyti, ar jie mirę“, – pažymėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų