REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Nepalanki diena spręsti sudėtingas problemas, taip pat atlikti bet kokius darbus, kur reikia bendrasąjungininkų. Visų pirma pasitikėkite savo jėgomis, nes tik taip pasieksite sėkmės. Vienišiams laikas pasirengti didžiosioms permainoms asmeniniame gyvenime.

Avinas. Nepalanki diena spręsti sudėtingas problemas, taip pat atlikti bet kokius darbus, kur reikia bendrasąjungininkų. Visų pirma pasitikėkite savo jėgomis, nes tik taip pasieksite sėkmės. Vienišiams laikas pasirengti didžiosioms permainoms asmeniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nepaisant tam tikrų sunkumų, išsaugosite gerą nuotaiką ir mokėsite džiaugtis siurprizais. Aukštas energetinis potencialas apdovanos jus gyvybine energija, kurios užteks pastovėti už savo požiūrį. Nuotaikos netemdys ir artimųjų kritika, nesusipratimai su aplinkiniais.

REKLAMA

Dvyniai. Venkite aktyvios veiklos ir fizinio krūvio, pasirūpinkite savo sveikata: turėsite daug darbo, tad pervargimo neišvengsite. Galite gauti brangių dovanų, didelė naudingų sutarčių tikimybė. Nauji pažįstami nenuvils, o atsitiktinė pažintis gali tapti rimtų santykių pradžia.

Vėžys. Nepalanki diena kūrybiniam darbui, savirealizacijai. Daugiau laiko teks skirti profesiniams reikalams ir susidariusios situacijos analizei. Jus labiau domins asmeniniai santykiai – nauja pažintis gali tapti audringo romano pradžia, o atsitiktinis susitikimas privers jūsų širdį plakti greičiau.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Šiandien norėsite užsidaryti savyje ir vargu, ar jus sudomins gausi kompanija arba įvairūs pasilinksminimai. Nepatartini susitikimai su mažai pažįstamais žmonėmis: sunkiai padarysite jiems gerą įspūdį. Galimi pykčiai ir ginčai su šeimos nariais, mylimu žmogumi.

Mergelė. Siekiate tikslų ir daug ką aukojate. Tačiau pamąstykite ir apie tai, ar ne per daug aukojatės. Juk artimieji lieka be jūsų dėmesio, o taip galite susigadinti santykius. Būtinai tęsėkite pažadus, neatsisakykite spręsti šeimynines problemas, džiaukitės bet kokiomis mažomis smulkmenomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Palanki diena, netruks ir pergalių, ir sėkmės, beje, gana ryškių. Šiandien galite nukreipti visą energiją reikiama linkme, užmegzti naudingus ryšius. Tik atminkite, kad diena netinkama šeimyniniam verslui pradėti. Bendravimas su mylimu žmogumi padovanos jums mielas minutes.

Skorpionas. Ne pati geriausia diena, tad ir pergalių nesitikėkite. Stenkitės išsaugoti tai, ko pasiekėte ir neeikvokite jėgų siekiant abejotinų tikslų. Kontroliuokite išlaidas, nes galimi praradimai. Jokiais būdais nekelkite pavydo scenų ir slėpkite savo nepasitenkinimą mylimojo ar mylimosios veiksmais.

REKLAMA

Šaulys. Jei turite galimybės, atidėkite keliones: kuo arčiau namų, tuo labiau tikėtinos dovanos ir malonūs siurprizai. Galima kūrybinė sėkmė, atsiras daug originalių idėjų. Palanki diena taikytis su tais, kuriuos netyčia įžeidėte. Asmeniniuose santykiuose palikite visus nesutarimus praeityje.

Ožiaragis. Diena žada daug įdomių dalykų. Būsite pasirengę keisti tradicijas, išbandyti savo jėgas. Galite tikėtis ir artimųjų žmonių pagalbos bei paramos. Tiesa, nesitikėkite, kad nepažįstamieji taip pat suteiks jums dėmesio. Gyvybinis potencialas aukštas, ir jūsų nevargins tolimos kelionės ar aktyvus poilsis.

REKLAMA

Vandenis. Šeimoje – puiki atmosfera ir santykiai. Nereikės jokių pastangų, norint pasiekti bendro sutarimo tiek su suaugusiais, tiek su vaikais. Daugiau laiko leiskite gryname ore, susigalvokite kultūrinę programą. Gali būti sunkumai romantiniuose santykiuose.

Žuvys. Pats laikas užsiimti turtiniais klausimais ir stambiais pirkiniais – palanku investuoti pinigus. Asmeniniame gyvenime galimi sunkumai: mylimas žmogus bus pavydus, o giminaičiai – reiklūs. Neleiskite, kad kiltų konfliktas, tačiau ir nuolaidžiaukite tik tuomet, jei patys manote, kad tai reikalinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų