REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BMW M3 GTS“ ir „Porsche 911 GT3 RS“ yra automobiliai, kurie geriausiai jaučiasi lenktynių trasose. Vadinamieji „track day“ yra tokių automobilių tikrasis pašaukimas. Tik tuomet šie monstrai nusimeta civilines kaukes ir gali parodyti visus savo sugebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Automobiliai puikūs, tačiau vienas iš jų turi būti greitesnis. Atsakymą surasti nusprendė kultinės britų automobilinės laidos  „Fifth gear“ kolektyvas.  Tiff Needell užsiėmė tikrinti ką sugeba „Porsche“, o žavioji Vicky Butler-Henderson spaudė viską iš „BMW M3 GTS“. Beje, „M3 GTS“ jau anksčiau buvo sužavėjęs greitąją britę – po pirmo šio automobilio testo savo įspūdžius jis išreiškė gana neįprastai. Tuomet ji pasakė – “If this car were a man, I would marry it.". Suprask, jei šis automobilis būtų vyras, aš už jo ištekėčiau.

REKLAMA

Taigi, į kovą stojo vienas kito verti priešininkai. „BMW M3 GTS“ - ultimatyvus automobilis, kurio galinius ratus suka 440 a.g. V8 motoras. Iki 100 km/h toks aparatas įsibėgėja per 4,4 sek. Toks pats karštas „Porsche 911 GT3 RS“. Jo variklis savyje slepia 435 a.g., be to šis automobilis lengvesnis už konkurentą. Kuris nugalės?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų