REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijoje dešimties darbuotojų kompanijai po darbo vakarėlio teko parstumti viršininko automobilį beveik 5 km, mat visi buvo gerokai įkaušę.Šiaurės Rytų Kinijoje esančios Jilin provincijos Šandongo mieste darbuotojų kompanija maloniai leido laiką viename restorane – valgė, šnekučiavosi, kai staiga atsikvošėjo ir suvokė, į kokią keblią situaciją pakliuvo.

REKLAMA
REKLAMA

Jų viršininkas Zhangas Fei pareiškė, jog yra pernelyg girtas, kad galėtų sėsti prie vairo ir saugiai grįžti namo, o visi darbuotojai   buvo ne ką blaivesni, kad galėtų jį parvežti, rašo orange.co.uk.

REKLAMA

Vairavimas išgėrus šiais metais Kinijoje buvo pripažintas kaip vienas pavojingiausų ir rizikingiausių nusikaltimų, už kurį itin griežtai baudžiama. Prasižengėliui, mėgstančiam sėsti prie vairo paragavus alkoholio gresia net 6 mėnesių kalėjimas ir didžiulė bauda.

Z. Fei dėl vėlyvo paros meto nebegalėjo išsikviesti jį pakeisiančio vairuotojo ir nenorėjo savo automobilio palikti centre. Taigi paslaugus jo kolega – kompanijos viceprezidentas Huang Weiyunas sumąstė netradicinį sprendimo būdą. Jis pasiūlė darbuotojams visiems drauge parstumti viršninko mašiną namo.

REKLAMA
REKLAMA

Motyvuodamas tuo, jog atstumas iki viršininko namų buvo ne itin didelis, o šiek tiek prasimankštinti būtų sveika, jis greitai įtikino visą dešimtuką, o viršininką pasodino prie vairo.

Tokios keistos scenos liudininkai praeiviai buvo apstulbę, mat automobilio stūmimo brigada buvo linksma ir įsišėlusi – jie smagiai juokėsi ir dainavo, kad 45 minučių kelionė neprailgtų.

Eismo pareigūnai patikino, kad Kinijos įstatymo dėl vairavimo išgėrus šie šelmiai nepažeidė, nes automobilio variklis nevekė.

Visgi tokiu pavyzdžiu sekti nepatartina, nes stumti automobilį išgėrus judriomis gatvėmis taip pat pavojinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų