REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio gerbėjų susidomėjimas nacionaline vyrų rinktine - milžiniškas. Vos per 2 dienas buvo išpirkti beveik visi bilietai į Kauno „Žalgirio“ arenos atidarymo renginį — mačą tarp Lietuvos ir Ispanijos rinktinių. Taip pat skubiai į bilietų platintojus turėtų kreiptis aistruoliai, norintys išvysti Lietuvos rinktinę per dvejas kontrolines rungtynes Klaipėdoje.

Į rugpjūčio 4-ąją uostamiesčio „Švyturio“ arenoje vyksiantį mačą tarp Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių liko vos keletas bilietų (jais prekiauja „Bilietai.lt“), o į rugpjūčio 6-osios rungtynes tarp Lietuvos ir Čekijos rinktinių — tik 200 („Tiketa“).

Pastarąsias 2 dienas aistruoliai tiesiog šturmavo kasas, norėdami įsigyti bilietus į rugpjūčio 18-ąją „Žalgirio“ arenoje įvyksiantį Lietuvos ir Ispanijos rinktinių mačą (tuo pačiu ir į arenos atidarymą).

„Į rungtynes Kaune liko vos 1 000 bilietų, nors šiandien yra dar tik trečioji prekybos jais diena, — pasakojo „Tiketos“ pardavimų vadovė Dovilė Lukavičiūtė. — „EuroBasket 2011 Fan Club“ nariai turėjo išskirtinę galimybę pirmieji įsigyti bilietus į šį mačą ir ja puikiai pasinaudojo. Jie pirmąją prekybos dieną išpirko beveik pusę bilietų. Tokie prekybos tempai yra unikalus reiškinys, nes iki rungtynių liko dar beveik mėnuo.“

Į Panevėžio „Cido“ arenoje vyksiančias Lietuvos ekipos rungtynes su Rusija (rugpjūčio 19 d.) ir Latvija (rugpjūčio 20 d.) bei generalinę repeticiją prieš „EuroBasket 2011“ pradžią — mačą tarp Lietuvos ir Gruzijos ekipų rugpjūčio 27 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje — šiuo metu parduota po trečdalį bilietų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų