REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujajame TV3 sezone – nauji ir jau žiūrovų pamilti projektai, originalios laidos ir populiariausi veidai! Nuo rugpjūčio 29-osios televizija sveikinsis naujuoju šūkiu „Mano TV3. Čia šviesu!“, kviesdama įsilieti į šokių sūkurį su populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ poromis. Aistringas trečiojo projekto sezono kodas: „Meilė“.

REKLAMA
REKLAMA

Profesionalūs šokėjai aistras kurstys kartu su ryškiausiomis šalies garsenybėmis, kurių būryje – dainininkai Vaida Genytė, Justas Lapatinskas, Dominykas Vaitiekūnas, Kristina Ivanova, Deividas Norvilas-Deivis, verslininkė Danguolė Stachura, TV3 laidų vedėjos Eglė Skrolytė-Liesienė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, iliuzionistas Mantas Wizardas ir aktorė Dalia Michelevičiūtė. Trečiajame „Šok su manimi“ – ypatingi svečiai iš užsienio – į populiarumo viršūnes kopiantis Latvijos dainininkas Lauris Reinikis ir jo partnerė, profesionali šokėja Aleksandra Kurusova.

REKLAMA

Lauris Reinikis aktyviai koncertuoja, tačiau, kaip pats sako – yra priverstas rasti laiko ruoštis projekto startui. „Daug koncertuoju visame Pabaltijyje. Nemažai koncertų turiu Lietuvos kurortuose. Šventojoje, pasirodo, pagerinome savo klausytojų rekordą!" – džiaugiasi Lauris. Pasak dainininko,  lietuviška publika išties emocionali ir temperamentinga.

„Kai koncertuoju, prie manęs prieina gerbėjai ir teiraujasi apie šokių projektą, tikina, kad palaikys mano ir Aleksandros porą. Tai išties džiugina. Jau buvau pamiršęs, ką reiškia šokių treniruotės ir malonus raumenų skausmas", – prisipažįsta L. Reinikis.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmam pasirodymui „Šok su manimi“ studijoje repetuojame labai greito ritmo ‚Čia čia čia' – nesiruošiame per savo debiutą vien tik pasivaikščioti. Abu su Aleksandra atiduosime visą savo energiją, kad savo šokiu pavergtume publiką", – žada dainininkas.

Veiklos L. Reinikiui išties netrūksta: jis ką tik išleido vokišką ir itališką dainos „Aš bėgu“ variantus, šią vasarą dainininko laukia kelionės į Vokietiją ir Italiją. „Kaip dainuoju savo dainoje: aš bėgu, bėgu, bėgu, taigi viską spėsiu!" – sako optimistiškai nusiteikęs latvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – nuo rugpjūčio 29 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų