REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mini“ komandos žmonės, panašu, šiomis dienomis nelabai gerais žodžiais mini patentų biurą – būtent iš patentų biuro į viešumą nutekėjo informacija, patvirtinanti, kad britai gamybai ruošia parketinį visureigį su kupe proporcijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Į pasaulinį tinklą nutekėjo patentų biure „pasimetę“ gana pretenzingo „Mini Paceman“ eskizai. Tokiu vardu šis automobilis, dar kaip konceptas, debiutavo Detroito automobilių parodoje. Panašu, kad toks pats vardas bus suteiktas ir serijiniam automobiliui. Jokios oficialios gamintojo informacijos dar nėra, nepastebėtas ir joks keliuose bandomas prototipas.

REKLAMA

Tikėtina, kad techninė automobilio dalis bus identiška „Mini Countryman“ modeliui. Automobilis bus gaminamas „Magna Steyr“ gamykloje Austrijoje. Manoma, kad serijinė „Mini Paceman“ gamyba prasidės jau 2013 metais.

Įpasaulinį tinklą nutekėjo patentų biure „pasimetę“ gana pretenzingo „Mini Paceman“ eskizai. (nuotr. Gamintojo)Įpasaulinį tinklą nutekėjo patentų biure „pasimetę“ gana pretenzingo „Mini Paceman“ eskizai. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų