REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizija SPORT1 neišnyks iš eterio. Šiuo metu televizijos signalas siunčiamas dviem būdais – antžeminiu skaitmeniniu ir palydoviniu. Pastaruoju būdu televizija ir toliau bus transliuojama.

„Noriu atkreipti mūsų žiūrovų dėmesį, kad pranešimai apie tai, kad televizija gali išnykti iš TV ekranų yra niekuo nepagrįsti. Užtikriname, kad ir toliau SPORT1 galės matyti visų kabelinių, palydovinių bei daugiakanalių televizijų žiūrovai“, - sakė televiziją SPORT1 valdančio bendrovės „Sporto komunikacijos“ direktorius Remigijus Jurgelaitis.

„Jei nepavyks rasti kompromiso su monopoliste „Teo LT“, SPORT1 laikinai gali nematyti skaitmeninės antžeminės televizijos žiūrovai t.y apie 5 proc. televizijos žiūrovų“, - akcentavo R.Jurgelaitis.

Vakar Lietuvos radijo ir televizijos komisija sustabdė licencijos galiojimą, kuri suteikia teisę transliuoti programą SPORT1 antruoju „Teo LT” skaitmeninės antžeminės televizijos tinklu. Galiojimas sustabdytas trims mėnesiams – nuo liepos 27 d. iki spalio 27 d.

Po spalio 27 dienos SPORT1 atnaujins ir antžeminės skaitmeninės televizijos transliacijas.

„SPORT1 gerbia savo žiūrovus ir supranta, kad daugeliui jų televizija tapo gyvenimo dalimi. Atsiprašome dėl galimai kilsiančių nepatogumų. Norime akcentuoti, kad ir toliau televiziją galės žiūrėti visų kabelinių televizijų žiūrovai. Mes negalėjome taikstytis su grobuoniškais „Teo LT“ reikalavimais“, - sakė R.Jurgelaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų