REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 8-15 dienomis Vengrijos sostinėje Budapešte vyksiančio didžiulio muzikos festivalio „Sziget“ scenoje turėjusi pasirodyti skandalingoji Amy Winehouse bus pakeista roko grupės „30 Seconds to Mars“ vaikinais.

REKLAMA
REKLAMA

Holivudo aktoriaus, režisieriaus ir dainininko Jared'o Leto vadovaujama grupė buvo pakviesta į „Sziget“ festivalį po to, kai dėl skandalingai visame pasaulyje pagarsėjusio koncerto Belgrade Amy Winehouse atšaukė visus savo šių metų koncertus, tame tarpe ir pasirodymą Budapešto festivalyje.

REKLAMA

Birželio pabaigoje Belgrade vykęs Amy Winehouse koncertas buvo pavadintas pačiu blogiausiu koncertu. Netgi Serbijos Gynybos ministras Dragan'as Sutanovac'as viešai pareiškė, jog tai didžiulė gėda ir nusivylimas.

Po koncerto „Youtube“ užplūdo skirtingi koncerto žiūrovų video filmukai, kuriuose matyti, kaip sunkiai ant kojų pastovinti ir nerišliai kalbanti Amy savo šokėją verčia dainuoti „Valerie“, nusiauna savo batą be jokios priežasties, viduryje dainos „Just friends“ nutyla ir pradeda pristatinėti grupės narius. Tiesa, prisiminti grupės narių vardus atlikėjai pasirodė taip pat sunkiai įgyvendinama užduotis. Neprisiminė ji ir savo dainų žodžių, kol galiausiai ant grindų numetė mikrofoną. Koncertą stebėjusios publikos teigimu, buvo akivaizdu, jog atlikėja į sceną užlipo apsvaigusi nuo narkotikų.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 3 d. pirmą kartą Vilniuje savo koncertą surengsiantys „30 Seconds to Mars“ vaikinai susirinkusius į Budapešto muzikos festivalį džiugins geriausiomis ir žinomiausiomis savo melodijomis. Grupė pasirodys ketvirtąją festivalio dieną pagrindinėje scenoje.

Drauge su „30 Seconds to Mars“ į „Sziget“ festivalio sceną lips „The Prodigy“, „Pulp“, Dizzee Rascal, „The National“, „Kaiser Chiefs“, Kate Nash ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų