REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jis, 2 metrų ir 10 centimetrų aukščio, raudonomis akimis ir žvynuotu kūnu, turi bjaurų įprotį kandžioti ir niokoti automobilius. Kai kurie vietiniai žmonės iš Pietų Karolinos tikina, kad tai galėjo būti liūdnai pagarsėjusio žmogaus Driežo darbas.

Jis, 2 metrų ir 10 centimetrų aukščio, raudonomis akimis ir žvynuotu kūnu, turi bjaurų įprotį kandžioti ir niokoti automobilius. Kai kurie vietiniai žmonės iš Pietų Karolinos tikina, kad tai galėjo būti liūdnai pagarsėjusio žmogaus Driežo darbas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kad ir kas tai būtų reikia kuo greičiau jį surasti. Jeigu jis taip stipriai apgadina automobilius, tai ką gali padaryti žmogui?“ – kalbėjo Šerifas Liston Truesdale.

REKLAMA

WLTX televizija praneša, kad automobilio savininkai Leon ir Ada pasakojo ant savo automobilio sparno radę dantų žymes. Panašus įvykis, kai aptiktos dantų žymės ant transporto priemonių, buvo užfiksuotas vienoje grafystėje 1988 metais.

„Mes nusiuntėme du atstovus į įvykio vietą, ir jie tikino, kad nieko panašaus anksčiau nebuvo regėję, - sako Truesdale. - Priekinio automobilio sparno dažai buvo nugramdyti, likusios dantų žymės, antena nulaužta. Mums buvo pranešta, kad prie transporto priemonės buvo pastebėta keista žalia būtybė.“

REKLAMA
REKLAMA

82 metų šerifas pasakojo vaikino, kuris 1988 metais neva buvo susidūręs su žmogumi Driežu istoriją. Pasak pono Truesdale, vaikinas kilęs iš garbios ir atsakingos šeimos.

„Jis nei karto nepakeitė istorijos faktų, - sako Truesdale. - Vaikinas ėjo iš darbo namo ir dėdamas įrankius į automobilio bagažinę pastebėjo link jo besiartinančią keistą būtybę, kuri buvo raudonomis akimis, ir trimis rankų pirštais. Įsėdęs į automobilį ir pajudėjęs iš vietos jis pajautė smūgį į jo automobilio galą.“

„Būtybė užlipo ant automobilio stogo ir pro priekinį langą iš viršaus žiūrėjo į vairuotoją. Vaikinas manevravo automobilį pirmyn ir atgal norėdamas atsikratyti jį užpuolusios būtybės. Jo tėvai pasakoja, kad vaikinas buvo toks susijaudinęs, kad jam prireikė poros valandų atsigauti ir atpasakoti istoriją.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po dviejų metų, kai buvo rastas apkandžiotas poros automobilis, vaikinas buvo pakviestas, kad padėtų ištirti atvejį.

„Nuo 1988 metų domėjausi ar pietryčių valstijose nebuvo tokių nutikimų su kitais automobiliais, tačiau nieko panašaus neteko girdėti“, - sako jis.

Erik Sprague yra žinomas kaip žmogus driežas Pietų Karolinoje, tačiau vargu, ar jį galima būtų kaltinti dėl šių įvykių. Pietų Karolinos kolegija vykdė meninį projektą, kurio metu Sprague kūnas buvo ištatuiruotas ir tokiu būdu sudarytas žalios, žvynuotos odos įvaizdis.

REKLAMA

„Tai buvo menas, išvystytas ant žmogaus kūno, - pasakoja Sprague. - Šiuo metu beveik visas mano kūnas padengtas žalios spalvos tatuiruotėmis. Vienintelė operacija, kuri man buvo atlikta, tai liežuvio transformacija į dvi dalis. Be to, man buvo įsodinti implantai ant kaktos bei nusmailinti dantys.“

Jei paieškos laukelyje internete įvesite nuorodą „žmogus driežas“, jums bus suteikta informacija apie Pietų Karolinoje gyvenantį E. Sprague.

Vaikinas tik nusijuokė, kai buvo paklaustas apie apgadintus automobilius. „Neįsivaizduoju, kad kas nors galėtų tai padaryti, net jei ta būtybė būtų 2 metrų aukščio ir turėtų po tris rankų pirštus. Tikrai būtume pastebėję jį kažkur anksčiau“, - pasakoja žmogus- driežas.

Taigi šiuo metu Pietų Karolina turi du potencialius „žmones driežus“. Vienas tariamai niokoja automobilius, o kitas savo neįprasta išvaizda siekia žmonių pripažinimo, dalyvaudamas Ripley's laidoje „Norite tikėkite, norite - ne!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų