REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujame TV3 sezone – nauji projektai, laidos ir populiariausi veidai! Nuo rugpjūčio 29-osios televizija sveikinsis naujuoju šūkiu „Mano TV3. Čia šviesu!“, kviesdama įsilieti į šokių sūkurį su populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ poromis. Trečiojo projekto sezono kodas: „Meilė“.

REKLAMA
REKLAMA

Profesionalūs šokėjai ant „Šok su manimi“ parketo aistras kurstys kartu su ryškiausiomis Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis, kurių būryje – dainininkai Vaida Genytė, Justas Lapatinskas, Dominykas Vaitiekūnas, Kristina Ivanova, Deividas Norvilas-Deivis ir Lauris Reinikis, verslininkė Danguolė Stachura, TV3 laidų vedėjos Eglė Skrolytė-Liesienė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, iliuzionistas Mantas Wizardas ir aktorė Dalia Michelevičiūtė.

REKLAMA

Savo jėgas trečiajame „Šok su manimi“ sezone išbandys ir dainininkė, aksominio balso savininkė, ir Lietuvos atstovė šių metų „Eurovizijos“ konkurse – Evelina Sašenko. Mergina šoks su profesionaliu, ne vieną apdovanojimą pelniusiu šokėju Mantu Vaškeliu, pernai projekte pasirodžiusiu su Vaida Jasaitiene.

Būsima šokėja nusiteikusi optimistiškai: „Mano partneris – puikus šokėjas ir geras treneris. Tikiuosi, gerai sutarsime, nors neabejoju, kaip ir visose porose bus visko. Iš projekto tikiuosi geros pramogos ir daugybės smagių šokių pamokų. Manau, kad šis „Šok su manimi“ sezonas bus labai įdomus, nes šoks daugybė ryškių asmenybių.“

REKLAMA
REKLAMA

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – naujame sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų