REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnius, 2011 m. liepos 19 d. – Viena pirmaujančių pasaulio plokščiaekranių televizorių, garso ir vaizdo technikos gamintojų „LG Electronics“ (LG) pristato „Blu-ray“ 3D grotuvus „LG BD660“ ir „LG BD650“. Lengvą ir greitą prieigą prie interneto turinio bei 3D pramogų suteikiančius grotuvus jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Naujieji LG „Blu-ray“ 3D grotuvai išplės namų pramogų pasirinkimą, taps puikia platforma trimačio vaizdo įrašų peržiūrai. Vartotojai galės greitai ir sklandžiai reguliuoti garso stiprumą, taip dar sustiprindami 3D vaizdo kuriamus efektus. Be to, „LG BD660“ ir „LG BD650“ geba DVD diskų vaizdą sustiprinti iki aukščiausios Full HD 1080p kokybės, tokiu būdu atkurti didelės rezoliucijos, ryškius vaizdus.

REKLAMA

Naujieji grotuvai leidžia tiesiogiai prisijungti prie interneto turinio ir pramogų platformos „NetCast“ – peržiūrėti portalo „YouTube“ vaizdo įrašus, interneto albumų „Picasa“ nuotraukas, klausytis radijo internete ar naudotis „Google“ paieška nenaudojant kompiuterio. Vartotojams suteikiama prieiga ir prie „Gracenote“ duomenų, kurie suteikia informaciją apie filmų garso takelius, dainų ir albumų pavadinimus bei  atlikėjus.

REKLAMA
REKLAMA

iPhone ir išmaniųjų telefonų su „Android“ operacine sistema savininkai šiuos mobiliuosius įrenginius gali naudoti kaip „LG BD660“ ir „LG BD650“ nuotolinio valdymo pultelius. Tereikia parsisiųsti nemokamą programą, kuri suteiks visapusišką grotuvų kontrolę – pradedant garso reguliavimu, baigiant turinio paieška, naudojantis QWERTY tipo klaviatūra.

„LG BD660“ ir „LG BD650“ turinį – nuotraukas, garso ar vaizdo įrašus – galima lengvai perkelti į su DLNA ar CIFS standartu suderintus įrenginius, tokius kaip išmanieji telefonai, skaitmeniniai nuotraukų rėmeliai ar užrašų knygelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų