REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Bus ryškus progresas svarbiuose reikaluose. O siekti rezultatų teks savarankiškai, ir jokiais būdais nepasikliaukite mažai pažįstamais žmonėmis. Sėkminga diena įsigyti prabangius darbus, juvelyrinius dirbinius. Augs šeimos narių materialiniai poreikiai.

Avinas. Bus ryškus progresas svarbiuose reikaluose. O siekti rezultatų teks savarankiškai, ir jokiais būdais nepasikliaukite mažai pažįstamais žmonėmis. Sėkminga diena įsigyti prabangius darbus, juvelyrinius dirbinius. Augs šeimos narių materialiniai poreikiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Stiprios palankios tendencijos, tačiau vyraus įtampa – pasaugokite save ir apribokite krūvį. Didelė naudingų kontaktų tikimybė, gausite daug naudingų profesinių patarimų. Šeimoje vyraus harmoningi santykiai. Išvykos bus sėkmingos, malonios. Įsimylėjusiųjų laukia siurprizai.

REKLAMA

Dvyniai. Palanki diena, kuri žada sėkmingas aplinkybes, atsivers naujos galimybės. Tik neeikvokite veltui laiko, nes reikės veikti greitai. Stipri pozityvių tendencijų įtaka asmeniniame gyvenime. Tačiau tai nereiškia, kad jūsų laukia permainos, greičiausiai – tik malonūs siurprizai.

Vėžys. Teks padirbėti, jei norite išvengti pykčių su mylimu žmogumi bei draugais: turėsite nemažai problemų bendraujant. Nuotaiką pakels aktyvus bendravimas su giminaičiais, aktyvus laiko leidimas, palanku priimti svečius. Sėkminga diena tvarkyti finansus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Sėkminga diena, tik dvi svarbias gyvenimo sferas palies neigiamos tendencijos. Pirmoji – nekilnojamas turtas ir finansai. Galimos išlaidos, nesėkmingi pirkiniai. Antroji – romantiniai santykiai. Jūsų noras bendrauti su aplinkiniais gali būti kitaip suprastas mylimo žmogaus.

Mergelė. Sunku bus sutarti su aplinkiniais, ir netgi su mylimu žmogumi sunkiai sutarsite. Norėsite susižinoti kažką naujo, norėsite kardinaliai keisti savo gyvenimą, bėgti nuo rutinos ir vengti besikartojančių reikalų. Labai aukštas kūrybinis potencialas, aštri intuicija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Teks prisiimti atsakomybę už atmosferą šeimoje: santykiai bus nestabilūs, jūs būsite tie, kas atstato taiką šeimoje. Romantinis prisirišimas tik stiprės, čia dominuoja pozityvios tendencijos, o tai sąlygoja geras permainas. Jei norite naujų pažinčių, būkite aktyvesni.

Skorpionas. Palankus laikas bendravimui, tačiau venkite lankytis abejotinose pasilinksminimo vietose. Praleiskite daugiau laiko su draugais, šeimos nariais. Kūrybiniai žmonės ras savo talento pasekėjus. Palanku susitarti su naujais pažįstamais dėl bendradarbiavimo.

REKLAMA

Šaulys. Neįprasta diena. Saugokite save, nes dėl sumažėjusio gyvybinio tonuso jums pablogės sveikata ir tuo pačiu nuotaika. Taip pat galimos problemos su naujais pažįstamais, nemalonūs susitikimai. Venkite kontaktų su žmonėmis, kurie jums kelia susierzinimą.

Ožiaragis. Atkreipkite didelį dėmesį į romantinių ir šeimyninių santykių vystymą. Nepalankus laikas šiandien aiškintis santykius, įsiklausykite į savo antrosios pusės poreikius. Kuo jūs būsite ramesni, tuo mažesnę įtaką turės negatyvios tendencijos.

Vandenis. Sėkminga diena, kuri bus lengva ir maloni dėka pozityvių tendencijų. Pasieksite gerų rezultatų bet kuriame reikale. Galimos daug žadančios pažintys: palankus laikas tiek romantiškiems, tiek ir draugiškiems sabntykiams. Pirkiniai bus sėkmingi.

Žuvys. Sėkminga diena, nors įvykių ir nebus daug, tačiau jie bus malonūs ir įdomūs. Savijauta bus gera, nuotaikos stabilios. Galite užsiimti ir sunkiais darbais, tik būtinai tais, kuriais esate susidomėję. Sėkmingi bus ir neplanuoti pirkiniai. Palankus laikas spręsti susikaupusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų