REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis TV3 sezonas jau netrukus džiugins žiūrovus naujais projektais, laidomis ir staigmenomis! Nuo rugpjūčio 29-osios televizija sveikinsis naujuoju šūkiu „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir kvies įsilieti į šokių sūkurį su ryškiausiomis populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ trečiojo sezono žvaigždėmis. Iškalbingu kodu „Meilė“ pakrikštytame projekte aistras kurstys garsiausi pramogų pasaulio atstovai ir profesionalūs šokėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis – dainininkais Vaida Genyte, Justu Lapatinsku, Kristina Ivanova ir Lauriu Reinikiu, verslininke Danguole Stachura, TV3 laidų vedėjomis Egle Skrolyte-Liesiene ir Daiva Anužyte-Kasiulaitiene – šokių parketą išbandys ir aktorius, grupės „Liūdni slibinai“ narys Dominykas Vaitiekūnas, šokių žingsnelius jau nuo gegužės mėnesio gludinantis kartu su buvusia Gyčio Ivanausko šokių partnere Justina Žemaityte.

REKLAMA

„Atnaujinti savo šokių žingsnelių ir judesių arsenalą bei niekuo nenaudingą riebalinį audinį savo kūne pakeisti raumeniniu – vieni svarbiausių mano tikslų", – sako teatro ir kino aktorius, dainininkas D. Vaitiekūnas.

Vaikinas neslepia: „Pirmą mėnesį buvo labai sunku – netreniruotas mano kūnas pusketvirtos valandos fizinio krūvio netverdavo. Atėjau toks šleivas kreivas, o dabar jau ir mažiau zyziu, ir rankas pakeltas šiek tiek ilgiau išlaikau, ir nugarą kartais ištiesiu, ir į ritmą pataikau.“

REKLAMA
REKLAMA

„Dažnai prakaituoju kaip bočius pagonis, besipriešindamas kryžiuočiams, bandydamas įveikti vieną ar kitą šokio figūrą. Bet kadangi turiu sielą, kovingą it prūso, tai tikiuosi, kad visus šokėjiškus sunkumus įveiksiu – kad ir kiek tai įmanoma per tokį trumpą laiką“, – teigia ryžtingai nusiteikęs būsimas šokėjas.

Paklaustas, kas vadovauja jo ir Justinos poroje, Dominykas lieka diplomatiškas: „Mes kaip ‚in' ir ‚jang' – harmoningai papildome vienas kitą. Justė – jauna, linksma ir mažo ūgio. Abu susikalbame ir vienas kitą, kaip man atrodo, suprantame. Jos sudėjimas puikus, galiu ir apglėbti, ir pasukti, ir apibėgti ją nesunkiai. Pats į projektą atėjau turėdamas tik ‚kepurinės' įgūdžius, o partnerė šoka gražiai ir grakščiai, kaip coliukė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis mažas, linksmas, o kaip pats sako – ‚žiauriai gražus ambicingas maksimalistas'. Tiek Gytis, su kuriuo šokome pirmajame sezone, tiek Dominykas yra išskirtinės asmenybės. Nors abu aktoriai, – juos lyginti sunku“, – pasakoja J. Žemaitytė.

Iki metų pabaigos Dominyko laukia ne tik „Šok su manimi“ projektas, bet ir grupės „Liūdni slibinai“ trečiasis gimtadienis, koncertinis turas po Lietuvą, rugsėjį – filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ premjera. Su aktorių kompanija „Trupė liūdi“ vaikinas metų gale pristatys spektaklį „Ežiukas rūke“.

REKLAMA

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – naujame TV3 sezone nuo rugpjūčio 29 dienos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų