REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Eurovizijos“ atrankos konkurse išgarsėjusi atlikėja ir dainų autorė Liepa Mondeikaitė bijo tos dienos, kai reikės rinktis - muzika ar medicina. Abu dalykai jai svarbūs, tačiau koją pakiša merginos įprotis vėluoti  bei augantis populiarumas.

„Eurovizijos“ atrankos konkurse išgarsėjusi atlikėja ir dainų autorė Liepa Mondeikaitė bijo tos dienos, kai reikės rinktis - muzika ar medicina. Abu dalykai jai svarbūs, tačiau koją pakiša merginos įprotis vėluoti  bei augantis populiarumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gerbia klausytoją

Liepa pasiūlė susitikti Klaipėdos kavinėje, kurioje atsiveria miesto panorama, nerimstanti jūra, kerintis saulėlydis.

„Dirbau čia administratore, uždirbti pinigai buvo skirti  Michealo Jacksono koncerto bilietui Londone, bet taip ir nebespėjau išgirsti. Jo mirtis man buvo skaudi“, - pasakojo atlikėja.

REKLAMA

Ji buvo atvira: taupyti jai sunkiai sekasi, tačiau tas kartas buvo išimtinis. Užsienio dievukas - jos idealas, kurio pasirodymui ji buvo “susikrovusi" tūkstantį svarų. M. Jacksoną ji vadina kažkuo daugiau negu žmogumi, žavisi jo muzika ir pagarba klausytojams. Pastarasis dalykas nesvetimas ir pačiai Liepai.

„Niekada neišdrįsčiau dainuoti vilkėdama džinsus ar sportinius drabužius, gerbiu žmones, kurie ateina i koncertą, taip pat scenoje esu nuoširdi“- tokiais principais vadovaujasi mergina, tačiau ne visada to paties sulaukia iš kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Nenori skandalų

Liepa prisiminė situaciją, kada žurnalistų buvo pavadina šeimos ardytoja. Kaip žinia, tai nutiko po to, kai pasirodė pramogų šou verslo atstovų - Eglės ir Juozo Liesių  - pareiškimai apie skyrybas. Skirtingose žiniasklaidos priemonėse buvo spėliojama, ar tik čia „nepasidarbavo“ patrauklioji, J. Liesiaus prodiusuojama atlikėja Liepa.

„Įsivaizduokite, apie jus parašo, kad esate juodaodžių šeimos vaikas, nors jūsų oda balta. Visiškas absurdas, nelogiška ir nemandagu. Juk Eglė mano pusseserė, Juozą pažįstu penkiolika metų“, - taip minėtą skandalą komentavo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant tokio požiūrio, ji jautriai sureagavo į tokias spaudoje pasirodžiusias antraštes: skambino vyresnei sesei, tėvams. Visa laimė, jų reakcija buvo kur kas ramesnė. Atlikėja pasakojo, kad santykiai su Liesiais iki šiol yra puikūs: Juozas rūpinasi merginos muzikine veikla, Eglė paaiškino atlikėjai bendravimo su bulvarinės žiniasklaidos atstovais žaidimo taisykles.

„Juokinga, kai bando supiršti su kokiu vyru ar vaikinu, o juolab giminaičiu. Dar kai paskaitau komentarus, išvis pasidaro apgailėtina, reikės nustoti juos skaityti“, - žadėjo Liepa.

REKLAMA

Liepa Mondeikaitė (nuotr. asm. archyvo)Liepa Mondeikaitė (nuotr. asm. archyvo)

Nori įsimylėti

21 metų atlikėja buvo atvira - jos širdis laisva. Ji sunkiai prisimena, kada paskutinį kartą buvo pasimatyme ar džiaugėsi santykiais su vaikinu. Kodėl taip yra – tą sunkiai galėjo įvardinti ir pati dainų kūrėja. Liepos nuomone, gal ji susižavi ne tais, ar paprasčiausiai dar neatėjo tinkamas laikas įsimylėti.

„Mano tėtis susituokė būdamas 29 metų, gal ir man taip bus, niekada negali žinoti“, - juokėsi Liepa. Jos tėvai – abu medikai, susipažino atlikdami praktiką ligoninėje. Panašus likimas gali nutikti ir atlikėjai. Šįmet mergina baigė trečią medicinos kursą. Tiesa, egzaminai išlaikyti ne visi - jai sunkiai sekasi suderinti studijas ir muzikinę veiklą.

REKLAMA

„Aš nemoku planuotis laiko, dažnai vėluoju, panašiai yra su visokiais reikalų tvarkymais“, - atvirai kalbėjo atlikėja. Rudenį jai teks perlaikyti du egzaminus. Mergina pasiryžusi įveikti minėtus sunkumus, tačiau nenori apleisti ir muzikinės veiklos.

Nori išmokti gaminti

Kaip pasikeitė Liepos gyvenimas  po dalyvavimo atrankoje į ,,Euroviziją„? Liepa šypsojosi: dainas ji kūrė jau seniau, koncertai – jai irgi nebuvo naujiena. Ji su šypsena prisimena tą dieną, kada vyko atranka. Daugiausiai įtampos buvo dėl aprangos. ,,Buvau keistai atsipalaidavusi, tik dizainerė nervinosi, kad spės pražilti dėl mano atidėliojimų dėl suknios ar batų. Pastaruosius skubėjau pirkti filmavimo dieną“, - pasakojo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liepa minėjo, kad po dalyvavimo konkurse jos neužgriuvo perdėtas aplinkinių dėmesys, draugų ratas nepakito. Vienintelis dalykas – pasikeitė laisvalaikis. Dabar ji dažniau koncertuoja, dalyvauja laidose. Mergina pasakojo, kad nori ne tik išmokti geriau planuoti laiką, bet ir gaminti.

„Nemoku ruošti maisto, reikės tuo susirūpinti, bet panašu, kad kol vyro neturiu, galiu ir neskubėti“, - šmaikščiai pokalbį užbaigė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų