REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „A. Zuoko verslas su lenkais“. Po savivaldos rinkimų derėdamiesi dėl koalicijos Artūro Zuoko šalininkai gasdino, kad oponentai gali atiduoti Vilnių lenkams. „Juk geriau parduoti“,  – sugalvojo A. Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus romų taboras nepaiso popieriuje egzistuojančių pastangų bei programų ir nė neketina keistis. Valdžia pripažįsta dar neradusi permainų receptų. Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnį „Taboras – votis“. Taip pat šioje rubrikoje rasite įtakingiausių Lietuvos lobistų dešimtuką. Išsiaiškinti realaus lobizmo mastą Lietuvoje nėra paprasta, tačiau balsas.lt pabandė tai padaryti.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite Dariaus Klingerio straipsnį „Aferos receptas pagal antstolę“. Savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“ – nauji skandalingai pagarsėjusios Šiaulių antstolės Eurikos Rulienės veiklos faktai.

„Savaitės interviu“ šį kartą kalbina žurnalistą, Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro vyriausiąjį specialistą ryšiams su visuomene Ričardą Čekutį.

REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – žurnalisto Erildo Budraičio pokalbis su NBA komandoje „Houston Rockets“ tarptautiniu skautu dirbančiu buvusiu Lietuvos rinktinės kapitonu Artūru Karnišovu.

Rubrikoje „Ateities pranašai“ skaitykite straipsnį „Meilė be pasekmių“ ir sužinokite apie pigų ir efektyvų vyrų kontracepcijos būdą, kuris buvo išrastas Indijos technologijos institute.

Atostogos – tai laikas, skiriamas kelionėms ar laisvalaikiui su šeima, tad nesinorėtų, kad ilgai laukto poilsio akimirkas temdytų sveikatos problemos. Apie tai skaitykite rubrikos „Sveikata“ straipsnyje „Kad poilsis nevirstų košmaru“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Artūras Zuokas (nuotr. Balsas.lt)Artūras Zuokas (nuotr. Balsas.lt)Artūras Zuokas (nuotr. Balsas.lt)Artūras Zuokas (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų