REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrui iš Naujosios Meksikos pareikšti kaltinimai, nes bakalėjos parduotuvėje jis dalijo jogurto pavyzdžius, „paskanintus“ sperma, rašo huffingtonpost.com. Dėl šio poelgio jam teks apsilankyti federaliniame teisme.

REKLAMA
REKLAMA

Anthony Garcia trečiadienį buvo suimtas už tai, kad primaišė į maistą papildomų ingredientų, o federaliniams tyrėjams pateikė melagingus parodymus. Praeitą antradienį jis pirmąkart apsilankė teisme.

REKLAMA

32 m. Garcia kol kas laukia teismo nuosprendžio. Jis dar nepateikė apeliacinio skundo ir nėra žinoma, kas bus jam paskirtasis advokatas.

Pasak federalinių agentų, meksikietis per pastarąjį dešimtmetį ne kartą buvo kaltinamas seksualiniais nusikaltimais, tarp jų – lytinių organų demonstravimu ir masturbavimusi viešoje vietoje. Tuo tarpu užterštus jogurto pavyzdžius jis dalino „Sunflower“ turguje, Albukerkės mieste. Tai buvo sausio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai tąkart sureagavo į moters skundą, kuri pranešė, jog parduotuvės darbuotojas jai įdavė kažko, ką įvardino kaip nemokamą jogurto pavyzdį. Moteris buvo įsitikinusi, jog pastarajame buvo kūno skysčių.

Policija ištyrė jogurtą ir rado jame spermos. Atlikus DNR tyrimą abejonių neliko – pastaroji priklausė Anthony Garciai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų