REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant naujajam TV3 ir populiariausio šokių projekto „Šok su manimi“ trečiajam sezonui, šeimos televizija atskleidžia vis daugiau paslapčių! TV3 gerbėjai žino – pasitiksime rudenį ne tik su naujuoju šūkiu „Mano TV3. Čia šviesu!“, bet ir su ypatingu „Šok su manimi“ kodu – „Meilė“.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis – dainininkais Vaida Genyte, Justu Lapatinsku, Dominyku Vaitiekūnu, Kristina Ivanova, Deividu Norvilu-Deiviu ir Lauriu Reinikiu, verslininke Danguole Stachura, TV3 laidų vedėjomis Egle Skrolyte-Liesiene ir Daiva Anužyte-Kasiulaitiene ant šokių parketo suksis ir garsi Nacionalinio dramos teatro aktorė, ne vienu apdovanojimu įvertinta Dalia Michelevičiūtė.

REKLAMA

Talentinga moteris į šokių aikštelę žengs jau ne pirmą kartą – savo jėgas Dalia mėgino šokių „Eurovizijoje“, kadaise lankė pramoginius šokius, o pernai projekte „Šok su manimi“ pasirodė teisėjos amplua. Trečiajame projekto sezone D. Michelevičiūtė dalyvaus su Olegu Koliakinu, pernai šokusiu su Eirida Daukšiene.

Paklausta ar nebus sudėtinga greitą gyvenimo tempą derinti su šokių projektu, aktorė nusiteikusi ramiai: „Man patinka šokti – teatro ir repeticijų laiką derinsiu optimaliai. Su partneriu dirbame – repetuojame, ieškome idėjų.“

REKLAMA
REKLAMA

Apie finalą aktorė sako negalvojanti: „Apie šią viltį pasakysiu po mėnesio, kai prasidės projektas.“ Pasak Dalios, šokti projekte bus sunkiau, nei kritikuoti iš teisėjų tribūnos, tačiau kartu ir įdomiau.

Kandi teisėjo ir choreografo Jurijaus Smorigino kritika būsimos šokėjos nebaugina: „Su Smoriginu teko dirbti spektaklyje „Barboros Radvilaitės testamentas“ – sutarėme puikiai!“

Prieš pasirodydama šokių aikštelėje, teatro gerbėjus aktorė kviečia net į tris spektaklių premjeras – „Chaosas“, „Visuomenės priešas“ ir „Kalbos galia“. „Pastarasis spektaklis sukurtas pagal Milošo poeziją. Esu idėjos autorė, režisierė ir aktorė – tai antrasis mano režisūrinis darbas“, – sako Dalia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – nuo rugpjūčio 29 dienos per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų