REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Būsite per daug jautrūs kritikai ir greitai įsižeisite – o taip tik sugadinsite dieną, kuri galėtų būti sėkminga bei maloni. Nepamirškite savo jumoro jausmo. Sunku būtų rasti labiau tinkamą dieną nei ši bet kokioms asmeninėms problemoms spręsti.

Avinas. Būsite per daug jautrūs kritikai ir greitai įsižeisite – o taip tik sugadinsite dieną, kuri galėtų būti sėkminga bei maloni. Nepamirškite savo jumoro jausmo. Sunku būtų rasti labiau tinkamą dieną nei ši bet kokioms asmeninėms problemoms spręsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite pilni entuziazmo ir sieksite tikslo – energijos stygiumi nesiskųsite. Diena, kai galite lengvai tapti lyderiu bet kokioje kompanijoje, pastūmėsite aplinkinius link teisingų sprendimų. Norėsite bendrauti ir nebūsite išrankūs, tačiau mažai pažįstami žmonės vis dėl to gali sukelti problemų.

REKLAMA

Dvyniai. Diena susijusi su gyvybio potencialo sumažėjimu, tad paaštrės negalavimai ir nuotaikos kaitos. Jokiai būdais neeksperimentuokite su įvaizdžiu, nepalanki diena kosmetinėms procedūroms. O jei jau pasiruošėte paišlaidauti dėl grožio – neišvenksite rimtų nuostolių.

Vėžys. Ne viskas taip sudėtinga, kaip atrodys. Pasistenkite būti šiandien lengvabūdiškais ir suprasite, kad kiekvienas įvykis turi ir gerąją pusę. Tik neskubėkite: daugelį atsakymų į kylančius klausimus rasite žymiai vėliau. Palanki finansinė situacija, galimos brangios dovanos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Harmoninga diena. Vienintelė sfera, dėl kurios sunerimsite – finansai. Tačiau ir jie priklausys tik nuo jūsų: atsisakykite laiku nuo pirkinių ir išvengsite neplanuotų išlaidų. Veikite pagal nustatytą planą, tačiau mokėkite ir improvizuoti. Sėkminga diena pažintims.

Mergelė. Daugelį dalykų matysite neryškioje šviesoje ir taip galite sugadinti sau dieną. Nuvils finansinė sritis, tačiau galėsite ją pakoreguoti. Svarbiausiai – į visus nesklandumus ir kliūtis reaguokite su jumoru. Palanku pakeisti aplinką ir gauti naujų įspūdžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Rami diena, tinkanti maloniems pamąstymams, ilgiems pokalbiams ir geram poilsiui. Lengvai atidėsite sudėtingus darnus, išvengsite neramumų. Palankus laikas įsigyti prabangius daiktus. Jus pradžiugins susitikimai su senais draugais, maži šeimyniniai susibėgimai.

Skorpionas. Gana sudėtinga diena, pilna nemalonių siurprizų. Tačiau negatyvios tendencijos bus išreikštos gana smulkiuose dalykuose, o ne rimtose problemose, tad nevertėtų pulti į paniką. Tik nuotaiką temdys nesutarimai su giminaičiais.

Šaulys. Diena neįprasta, tačiau turėsite pakankamai jėgų ir energijos, kad išspręstumėte visas problemas ir įveiktumėte sunkumus. Neįprasta situacija asmeniniuose santykiuose: sunkiai išvenksite nuoskaudų, vyraus nesusipratimai. Stenkitės kuo daugiau dėmesio skirti antrajai pusei.

REKLAMA

Ožiaragis. Tikrai diena nebus lengva ir rami, tačiau tai nereiškia, kad nepasieksite norimo rezultato. Būsite išradingi ir dirbsite iš širdies. Tiesa, situacija klostysis nevienareikšmiškai, ir jums teks ne vieną kartą keisti savo planus, prisiderinti prie situacijos. Būkite atsargūs išlaidaudami.

Vandenis. Negatyvių tendencijų įtaka bus ryški romantiniuose ir draugiškuose santykiuose. Būtent su žmonėmis, kurie jus visada supranta iš pusės žodžio. Tik nepasiduokite provokacijoms ir stenkitės nusiraminti: ginčus pradėti lengva, o štai taikytis – žymiai sunkiau.

Žuvys. Jums reikės laiko apmąstymams – įvykiai nevienareikšmiai ir į juos reaguoti greitai nesigaus. Klausykite savo intuicijos – šiandien galite drąsiai ja pasikliauti. Nesutarimai su draugais, pykčiai su mylimu žmogumi neturėtų išvesti jūsų iš pusiausvyros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų