REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) komanda įrodinėja, kad jie yra pasiryžę penktą kartą tapti stipriausia studentų krepšinio komanda Europoje - Ispanijoje prasidėjusiose Senojo žemyno studentų krepšinio pirmenybėse jau laimėjo trejas paeiliui rungtynes.

Kiek sunkesnė buvo tik pirmoji D pogrupio dvikova su turkais - mūsiškiai laimėjo po atkaklios kovos 66:63, vėliau sekė dvi triuškinančios pergalės: 150:66 palaužti rumunai ir 129:79 sudoroti Lenkijos studentai.

"Tikiu, kad daugkartinė Europos čempionė - Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) komanda dar kartą sudrebins Senąjį žemyną. 13-asis Lietuvos studentų krepšinio lygos sezonas įrodė, kad mūsų studentų krepšininkų lygis yra gerokai šoktelėjęs. Esame subrendę rimtoms pergalėms, - kalbėjo Lietuvos studentų krepšinio lygos prezidentas Rimantas Cibauskas.

VDU komanda yra tapusi visos Europos pasididžiavimu.

„Manau, kad ši ekipa galėtų mesti rimtą iššūkį net JAV studentiškajam krepšiniui, kuris yra laikomas vienu pajėgiausiu pasaulyje. Norėtųsi kada suorganizuoti tokią akistatą. Sieksiu tai įgyvendinti“, - garsiai mąstė nuolat krepšiniu besirūpinantis ir įvairius krepšinio projektus, turnyrus remiantis klaipėdietis R. Cibauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų