REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atvykę į bet kokią šalį, nesvarbu autobusu ar lėktuvu, svarbiausius dokumentus, grynuosius, banko korteles ir kitus vertingus daiktus laikykite šalia savęs. Jeigu atvykote į tą vietą pirmą kartą ir tai akivaizdžiai parodysite, visada atsiras žmonių, kurie norės jums „padėti“. Jeigu būsite atsargus ir nepulsite noriai bendrauti su svetimšaliais, išvengsite problemų. Vis dėlto, jei jus neišsiversite be pagalbos, žemiau pateikiame keletą patarimų, kaip apsisaugoti nuo bet kokių nelaimingų atsitikimų:

REKLAMA
REKLAMA

1.      Prieš išvykdami, pasidomėkite apie oro uostą ar stotį, į kurią atvykstate. Tai padės jums lengviau orientuotis atvykus, ieškotis transporto priemonės ir t.t.

REKLAMA

2.      Jeigu įmanoma rinkitės oro uostų ar viešbučių siūlomą transportą.

3.      Niekada nesėskite į taksi, kuris sukinėjasi aplinkui, siūlydamas savo paslaugas.

4.      Laikykite piniginę ir kitus vertingus daiktus saugiai rankinėje ar rankiniame bagaže.

5.      Dar prieš išvykstant išsikeiskite tos vietos valiutos, kad atvykus turėtumėte mažiau rūpesčių.

REKLAMA
REKLAMA

6.      Turėkite smulkių vietos valiutos pinigų kišenėje ar lengvai prieinamoje vietoje, jei prireiktų sumokėti už bilietą į miesto centrą, nusipirkti vandens ir kita.

7.      Jei nespėjote pasidomėti ar neradote informacijos apie oro uostą, į kurį atvykote, pagalbos ar patarimo kaip keliauti prašykite oro uosto darbuotojų.

8.      Kai kurios šalys yra pakankamai „saugios“, tuo tarpu kitose derėtų kaip įmanoma labiau laikytis visų atsargumo priemonių. Visa tai, tik dėl jūsų puikių atostogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų