REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Raseinių rajono apylinkės teismo nutartimi įtariamiesiems moters nužudymo byloje skirtos kardomosios priemonės - trijų mėnesių suėmimas.

REKLAMA
REKLAMA

Bylos duomenimis, birželio 26-ąją Raseinių rajono Bakaičių kaimo pamiškėje buvo rastas nenustatytos asmenybės moters lavonas su giliomis pjautinėmis žaizdomis kakle.

REKLAMA

Raseinių policijos komisariate dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvo nustatyta, kad nužudytoji yra ne Raseinių rajono gyventoja. Gavus papildomos informacijos birželio 29-ąją išsiaiškinta, kad moteris yra Kaišiadorių rajono Palimšio kaimo gyventoja 44-erių N. S.

Tą pačią dieną dėl tyčinio nužudymo į Raseinių policijos komisariatą buvo pristatyti bei laikinai sulaikyti įtariamieji, nužudytosios N. S. sugyventinis A. T (gimęs 1965) ir G. V. (gimusi 1991). Buvo paskelbta dar dviejų asmenų - D. T (gimusio 1989) ir M. M. (gimusio 1986), galimai padariusių nusikalstamą veiką, paieška. Jie po nusikaltimo pasislėpė užsienyje. Tą pačią dieną buvo paskelbta ir automobilio, kuriuo minėti asmenys išvyko, paieška.

Norvegijoje pasislėpę įtariamieji, sužinoję, kad jų ieško policija, liepos 3-iąją patys atvyko į Raseinių policijos komisariatą, kuriame ir buvo sulaikyti.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų