REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paaiškėjo dar du LNK projekto „Aš myliu Lietuvą“ finalistai. Tai - renginių vedėjas ir organizatorius 24metų Simonas Indrašius bei atlikėja Liepa Mondeikaitė. Jie projekto finale atstovaus raudonųjų komandai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tikrai myliu Lietuvą, nes čia mano namai, ir niekur kitur. Niekada nepaliksiu Lietuvos dėl lengvų pinigų, o jei nori arti, gali arti ir Lietuvoje bei gyventi neblogai. Jeigu būčiau Lietuvos prezidentas, pirmiausiai inicijuočiau švietimo sistemos keitimą, jos veikimo principus“, - sako finalistas Simonas Indrašius.

REKLAMA

„Filmuojant „Aš myliu Lietuvą“ kažkas manyje ir aplink mane pasikeitė. Anksčiau aš vaikščiojau po Lietuvą. Dabar Lietuvą nešiojuos su savimi. Aš myliu savo visada besikeičiančią Lietuvą“, - pasibaigus kelionei po Lietuvą sakė finalistė Liepa.

Kartu su Liepa ir Simonu finale – jau du finalistai iš geltonųjų gretų. Tai - būsimasis teisininkas Mantas Malūkas ir videoblogo iš San Tropezo autorė Lina Karoblytė. Dar du finalo dalyviai prisiungs iš žaliųjų komandos.

Šeši finalininkai rugpjūčio pabaigoje susikaus dėl pagrindinio projekto prizo – galimybės įsmeigti trispalvę į savo žemės sklypą, savo dalelytę Lietuvos.

„Aš myliu Lietuvą“ – pirmadienį 20.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų