REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Palanki diena darbui, kūrybinei veiklai, realizuoti profesinius planus, atstatyti pašlijusius dalykinius santykius su vadovybe. Jums neiškils jokių kliūčių pradėti naujus darbus. Daug gero žada ir asmeniniai santykiai: progresas atvers daug galimybių.

Avinas. Palanki diena darbui, kūrybinei veiklai, realizuoti profesinius planus, atstatyti pašlijusius dalykinius santykius su vadovybe. Jums neiškils jokių kliūčių pradėti naujus darbus. Daug gero žada ir asmeniniai santykiai: progresas atvers daug galimybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Šiandien netruks naujų įspūdžių, galimybių puikiai pailsėti, pasireikšti sąmoju ir intelektu. Lengvai subursite aplink save linksmus, įdomius ir kūrybinius žmones. Ir pramogauti seksis žymiai geriau nei dirbti. Miela, kad ir giminaičiai palaikys jus bei negadins nuotaikos patarinėdami jums.

REKLAMA

Dvyniai. Jūsų laukia daug reikalų, ir su kai kuriais jūs vieni nesusitvarkysite. Beje, sulauksite ir pagalbos: šiandien paaiškės, kad turite daug daugiau bendraminčių, nei kad galvojote esant. Būsite pernelyg sentimentalūs, mėgausitės jausmų įvairove.

Vėžys. Visą dieną teks kovoti su savo bloga nuotaika, nes būtent ji trukdys pasiekti užsibrėžtų tikslų, vykdyti užduotis. O diena galėtų būti išties sėkminga! Atsivers naujos profesinės perspektyvos, pagerės finansinė situacija. Turėsite puikią progą gerai praleisti laisvalaikį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Viską mesti ir keliauti – štai ką norėtumėte šiandien padaryti: tiems, kas keliauja, šiuo metu žvaigždės ypač palankios. Jei yra tokia galimybė, nepamirškite į kompaniją prigriebti artimo žmogaus. Tiesa, diena palanki ir suteikti aplinkiniams pagalbą – pasirūpinkite jais.

Mergelė. Nesudėtinga diena, kai lengvai išvengsite abejotinų veiksmų ir netgi nereikės priimti atsakingų sprendimų. Ramybė, draugiškumas ir jumoro jausmas padės jums išlaikyti gerus santykius su kolegomis. Būtinai kontroliuokite savo išlaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Sudėtinga diena darbui, kūrybinei veiklai ir profesiniams kontaktams. Nusiteikite padirbėti, tik būkite atsargūs ir apdairūs. Susidariusi situacija gali privesti jus prie neįprastų sprendimų. Galimos piniginės įplaukos. Asmeniniuose santykiuose venkite užsispyrimo.

Skorpionas. Sieksite didelės sėkmės ir pasieksite jos bet kokia kaina. Atsivers plačios perspektyvos, reikalai pasistūmės į priekį. Galimos dovanos ar laimėjimai loterijose. Tiesa, negatyvios tendencijos vyraus šeimoje ir santykiuose su giminaičiais: laikykitės savo požiūrio.

REKLAMA

Šaulys. Turėsite įkvėpimo sutvarkyti ne tik profesinius, bet ir šeimyninius reikalus. Nebijokite prisiimti atsakomybės. Nepalanki diena stambiems pirkiniams, investuoti pinigus. Artimam žmogui pritrūks romantikos, jis jums priekaištaus, kad per mažai dėmesio skiriate asmeniniams santykiams.

Ožiaragis. Su daugeliu darbų teks susitvarkyti savarankiškai, kadangi partneriai nesuteiks pagalbos. Jūs per daug planuojate ir nesidalinate informacija – teks koreguoti savo elgesį. Aktyvus poilsis gamtoje ir įvairios išvykos bus malonios, galimos naujos pažintys.

REKLAMA

Vandenis. Daug žadanti diena. Atsiras šansas įgyvendinti idėjas, kurios aplinkiniams atrodys originalios ir ekstravagantiškos. Nėra net abejonių, kad giminaičiai tikrai įvertins jūsų pasiekimus. Palanki diena apsipirkti, pradėti remontą arba ruoštis persikraustymui.

Žuvys. Augs kūrybinis potencialas, kuris padės darbuose ir realizuoti dauguma užmojų. Nėra reikalo rūpintis ateitimi, tačiau jei manote keisti darbą, gerai viską apsvarstykite. Tyla romantiniuose santykiuose gali sukelti jums rūpesčių – įsigilinkite, kodėl staiga atšalo jausmai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų