REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rose McGowan nepaprastai džiaugiasi po dviejų metų pertraukos pagaliau vėl sugrįžusi į filmavimo aikšteles.

REKLAMA
REKLAMA

Neįprastai ilgą karjeros pertrauką aktorė padarė po savo tėvo mirties bei skausmingų skyrybų su buvusiu sužadėtiniu kino režisieriumi Robertu Rodriguezu.

REKLAMA

R. McGowan sugrįžimu į dydijį kiną tapo epinis filmas „Konanas Barbaras“. Pasaulinė juostos premjera jau rugpjūčio 19 dieną. Jos tą pačia dieną sulauks ir Lietuvos kino teatrų žiūrovai.

Aktorė sako, kad jai buvę labai malonu po dviejų, emociškai itin sunkių, metų pertraukos pagaliau vėl grįžti į filmavimo aikštelę ir net vėl sėdėti grimo kėdėje. Filme E. McGowan įkūnys piktadarę.

„Padariau dviejų metų karjeros pertrauką dėl savo tėčio mirties, – pasakoja Rose. – Dėl šio sprendimo teko atsisakyti net trijų pasiūlymų vaidinti įdomiuose filmuose“.

REKLAMA
REKLAMA

R. McGowan teigia nekantraujanti, jog gerbėjai kuo greičiau pamatytų jos sugrįžimą į didžiuosius kino ekranus filme „Konanas Barbaras“: „Esu be galo sužavėta, kaip stulbinančiai ir beprotiškai aš atrodau filme. Grimo kėdėje kasdien sėdėdavau po penkias valandas!“

„Konanas Barbaras“ – tai naujausia legendinio kario nuotykių versija. Pirmą kartą Konano nuotykiai ekranizuoti buvo1982 metais, o po šio filmo pagrindinį herojų įkūnijęs Arnoldas Schwarzeneggeris tapo pasauline veiksmo filmų žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų