REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiarus muzikinis projektas „Smėlio džiazas“ pristato naują muzikinę programą su tikraisiais estrados grandais. Liepos 16 dieną šeštadienį 20 val. Palangos vasaros estradą užburs nauja muzikinio projekto „Smėlio džiazas“ programa. Nuostabias gerai žinomas dainas ir improvizuotus džiazo kūrinius publikai dovanos šlagerių karalienė, savito balso savininkė, charizmatiškoji Birutė Dambrauskaitė ir scenos džentelmenas, išskirtinio balso ir tembro atlikėjas Viktoras Malinauskas. Visas dainas lydės klavišiniais atliekamos džiazo improvizacijos su Sauliumi Šiaučiuliu. O vis naujus ir vieną už kitą įdomesnius smėlio paveikslus pieš menininkė Jurgita Minderytė.

REKLAMA
REKLAMA

Abu atlikėjai gavę pasiūlymą prisijungti prie projekto net nesvarstę sutiko „Man labai malonu, kad tokie projektai kaip šis mus dar prisimena ir kviečia į koncertus“ – džiaugsmo neslėpė šlagerių karalienė B.Dambrauskaitė. Koncertas bus visai kitoks nei įprasta, B. Dambrauskaitė ir V. Malinauskas be gerai žinomų savo dainų žiurovams dovanos nerepetuotas ir gyvai atliekamas džiazo improvizacijas su pianistu profesoriumi Sauliumi Šiaučiuliu.

REKLAMA

„Aš jaučiuosi labai laiminga, kad mūsų ilgai brandintas ir kruopščiai glūdintas projektas persikėlė į kitą lygi. Man didelė garbė vienoje scenoje pasirodyti su tikrais Lietuvos estrados grandais. Tokius atlikėjus kaip B. Dambrauskaitė ir V. Malinauskas mes turime gerbti ir mylėti nes, jie yra ne butaforinės žvaigždutės, o tikri scenos artistai, atlikėjai“ – sakė menininkė J. Minderytė, man didelė garbė koncertuoti su šiais nuostabiais žmonėmis. koncertas tikrai bus nepakartojamas, tik nežinau kaip neapsiverktiscenoje piešiant pagal Birutės dainą "tu patikėki".

Kaip ir visi „Smėlio džiazo“ koncertai taip ir šis koncertas yra labdaringas nes, kiekvienas parduotas bilietas priartina prie „Šypsenų miesto“ – smėlio meno terapijos centro įkūrimo. Šis centras skirtas vaikams turintiems autizmo sindromą ar kitų raidos sutrikimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų