REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus vasarai įsibėgėjo ir televizijų pasiruošimas naujajam sezonui. Publikos labiausiai pastebimi, savaime suprantama, laidų vedėjų pasikeitimai. LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ Rolandą Vilkončių nuo ateinančio sezono pakeis aktorius Jokūbas Bareikis.

REKLAMA
REKLAMA

Įvardijamas kaip vienas profesionaliausių laidų vedėjų, R. Vilkončius šio pasikeitimo pernelyg nesureikšmino. „Jokių priežasčių čia kaip ir nėra – Jokūbas atėjo ir dabar jis ves laidą. Kokios čia gali būti priežastys? O darbo krūvio nemanau, kad man sumažės labai smarkiai: bus šokių projektas ir įvairiausi renginiai“, ‒ sakė jis.

REKLAMA

Anot vedėjo, laida neužimdavo labai daug laiko, todėl laisvalaikio daugiau neatsiras. „Darbo prasme, tai nebuvo labai imli laida. Žinoma, naujajame sezone labiausiai laukiame šokių projekto „Kviečiu šokti“. Manau jis bus labai įdomus, nes susirinks daug labai gerų šokėjų ir naujų, televizijoje nematytų žmonių“, ‒ kalbėjo R. Vilkončius.

Anot LNK atstovo spaudai Gedimino Malaškevičiaus, permainos artėjant naujam sezonui natūralus reiškinys. „Keičiasi laidos vedėjas, nes mes norime atsinaujinti. Rolandas ir taip turi nemažą krūvį ‒ yra daugelio projektų ir renginių vedėjas LNK televizijoje“, ‒ komentavo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Į klausimą, kodėl buvo pasirinkta būtent J. Bareikio kandidatūra G. Malaškevičius atsakė, kad aktorius pritapo prie LNK kolektyvo. „Dalyvaudamas „Žvaigždžių duetuose“ Jokūbas čia praleido nemažai laiko, su visais susigyveno. Jis buvo minėjęs, kad norėtų vesti lengvo turinio laidą, taigi abiems pusės tai buvo puikus variantas“, ‒ sakė atstovas spaudai.

Karjerą televizijoje pradedantis J. Bareikis kalbinamas Balsas.lt žurnalistų sakė, kad darbas jį traukė kaip visiškai nauja patirtis. „Gavau kvietimą, o laidos pobūdis buvo labai artimas tam, ką norėčiau išbandyti televizijoje, t.y. vesti šiltą, paprastą gyvenimo būdo laidą. Galvojau, kad tai pabandyti būtų įdomu, taigi pasiūlymas buvo „taiklus“, ‒ komentavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjo darbas profesionaliam aktoriui yra artimas. „Vedėjas galbūt nėra personažas, tačiau man tai nėra tolima. Jei vedi renginius, bendrauji su žmonėmis ir šiaip dalyvauji televizijos projektuose, tai vis tiek yra giminiška“, ‒ sakė J. Bareikis.

Su televizijos darbo užkulisiais aktoriui išsamiau teko susipažinti „Žvaigždžių duetuose“, tačiau anot J. Bareikio dabar specifika bus visai kitokia. „Laidos yra skirtingos, nes dainų projektas buvo šou. Taip pat ten buvau tik svečias, o laidos vedėjo pozicija bus tikras darbas“, ‒ kalbėjo jis.

J. Bareikio teigimu, keblumų derinant darbą teatre, televizijoje ir skiriant laiko šeimai, neturėtų kilti. „Kaip sakoma, kuo daugiau turi veiklos, tuo geriau pavyksta visur suspėji. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, juolab, kad laidos filmavimas neturėtų trukti labai ilgai. Reikia tik įsivažiuoti“, ‒ pasitikėjimo savo jėgomis nestokojo naujasis laidos vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų