REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iš šokių tinkuosi dar daugiau adrenalino nei iš jėgos aitvarų, – sako po kelionės į Rodą sugrįžęs „Kviečiu šokti“ dalyvis, modelis Jonas Stankevičius. Nuo naujojo LNK sezono Jonas su partnere Liveta Paugaite dalyvaus antrajame šokių projekto sezone. „Šokiai – tai nauja mano avantiūra, dėl kurios kaitavimui teks palaukti“.

REKLAMA
REKLAMA

Antrus metu kaituojantis Jonas šiemet patyrė, kad tai iš tiesų ekstremalus sportas:  praėjusią savaitę jam kaituojant Viduržemio jūroje, susipynė jo ir šalia plaukiančio skandinavo aitvaras.

REKLAMA

Jonas Stankevičius kaituoja (nuotr. LNK)Jonas Stankevičius kaituoja (nuotr. LNK)

„Kaituotojai žino, kaip tai pavojinga, kai susikibę ir 20 kvadratinių metrų plotą užimantys aitvarai gali nevaldomai skrieti milžinišku greičiu. Tai – mirtinas reikalas. Gali prarasti aitvarą. Gali žūti. Laimei, pavyko aitvarus suvaldyti“, – laimingai pasibaigusį pavojingą incidentą prisimena  Jonas Stankevičius, dvi savaites praleidęs Rodo saloje esančiame „Prasonisi“ kaituotojų centre.

REKLAMA
REKLAMA

Visiškai atsitiktinai susidomėjęs jėgos aitvarais, nes netyčia apsigyveno kaituotojų stovykloje, Jonas negaili jiems pagyrų: „Šiame sporte – visos 3 stichijos: oras, vanduo, žemė. Tu turi būti kažkas, ne žmogus, kad galėtum suvaldyti vėją, vandenį ir bangas. Didelis greitis, fizinis krūvis apvalo smegenis, nes kaituodamas daugiau apie nieką negalvoji“, – sako Jonas.

Dabar jo svajonė – išvažiuoti kaituoti į Ispaniją, Tarifą, bet kol vyks šokių projektas, nuo kaitavimo Jonui teks susilaikyti. „Į šokius kibsiu visa širdimi. Kaitavimas palauks, jei žiūrovai projekte mane laikys iki galo, kaituoti į Ispaniją vyksiu tik pavasarį“.

Projektas  „Kviečiu šokti“ su Jonu Stankevičiumi – jau greitai per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų